AcasăPoliticaIese scandal? Atac din direcția PNL la adresa unui ministru USR: ”Îmi...

Iese scandal? Atac din direcția PNL la adresa unui ministru USR: ”Îmi pun mari semne de întrebare despre capacitatea unora…”

Iese scandal? Atac din direcția PNL la adresa unui ministru USR: ”Îmi pun mari semne de întrebare despre capacitatea unora...” (foto: Facebook/Florin Roman)

Cum în ultima perioadă s-a tot vorbit de tensiuni la nivelul Coaliției, inclusiv pe tema împărțirii unor funcții importante, de această dată chiar un deputat liberal face trimitere la ”ape tulburi”, săgetându-l, totodată, pe ministrul Economiei, useristul Claudiu Năsui, cu trimitere la controversele apărute în presă pe marginea granturilor pentru IMM-uri.

Atacul vine din direcția lui Florin Roman, parlamentar din partea PNL-ului, unul dintre partidele care formează, alături de USR PLUS și UDMR coaliția de guvernare.

”Dacă simțeați că apele sunt tulburi…mai apare încă o știre, care vine ca un trăsnet pentru toți cei care au crezut în acest proiect.

Știrea sună cam așa: “Suspiciuni de viciere a înscrierii IMM-urilor pentru finanțările din cadrul Măsurii 3 prevăzute de OuG nr. 130/2020.” Încerc să mă abțin de la declarații virulente, deși această știre mă face să îmi pun mari semne de întrebare despre capacitatea unora de a deține funcții cheie. Munca este și pe teren, acolo unde iei pulsul problemelor, interacționezi direct cu oamenii, cu nemulțumirile, frustrările, speranțele și așteptările lor”, susține Roman, într-un mesaj transmis pe pagina sa de Facebook.

Așteaptă răspuns de la Năsui

Liberalul lansează o serie de întrebări-cheie și spune că la una dintre ele ar vrea să afle un răspuns chiar de la actualul ministru al Economiei, cu trimitere la un nume ce apare vehiculat în dezvăluirile de presă legate de aceste granturi. (VEZI AICI). ”Când am văzut această informație…acesta a fost primul meu gând:  ❗️Vrem să se ducă pe apa sâmbetei și ultima fărâmă de încredere din partea oamenilor? Este inadmisibil să vorbim despre vremuri noi…cu oameni noi…și să fim în continuare captivi unor obiceiuri vechi.  De exemplu: Să ne răspundă domnul ministru Claudiu Năsui: ❗️Ce rol are în ministerul condus de către dumnealui domnul Paul Ene? Este posibil să fie interesant răspunsul”, susține Florin Roman.

Mai mult, liberalul îi cere ministrului de la USR să ia măsuri. ”Nu poți să conduci o țară doar prin postări pe Facebook… Înțeleg comunicarea cu oamenii și observ setea de imagine, dar oare doar de asta trebuie să aibă parte? Domnule Năsui, vă recomand o cafea tare și rezolvați această problemă. Nu dați și mai tare apele în clocot!”, conchide Florin Roman.

347 afisari

2 COMENTARII

  1. Sper ca toti cei care i-ati votat pe jegosii astia PNL,USR+ sa va luati muia inapoi,ieseati in strada ca nu se mai putea cu psd…
    Cei din Bucuresti deja nu mai au unde s-o depoziteze,mai ales la sectorul 1,neam de slugi…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger