AcasăPoliticaIată amenda pe care a primit-o Vlad Voiculescu pentru că n-a purtat...

Iată amenda pe care a primit-o Vlad Voiculescu pentru că n-a purtat mască pe holurile Parlamentului! E de 3 ori mai mare decât a lui Turcan

vlad voiculescuIată amenda pe care a primit-o Vlad Voiculescu pentru că n-a purtat mască pe holurile Parlamentului! E de 3 ori mai mare decât a lui Turcan

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost amendat, vineri, pentru că nu a purtat mască în Palatul Parlamentului. Suma? 1500 lei.

Ce a transmis Poliţia?

Potrivit unui comunicat transmis de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, „pentru nerespectarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, un membru al Guvernului a fost sancționat contravențional, cu suma de 1.500 lei, pentru neportul măștii de protecţie„.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat luni, fără mască de protecţie Covid-19, pe holurile Parlamentului. Voiculescu a fost surprins timp de aproximativ 20 de minute fără masca de protecţie, timp în care a vorbit la telefon şi s-a salutat cu doi coleg.

Ulterior, Voiculescu a explicat că participa la o conferință video și și-a dat jos masca pentru intervenție, moment în care a fost filmat/fotografiat de jurnaliști, și afirmă că „fără îndoială” a greșit, pentru că regulile trebuie respectate.

Turcan, amendă de doar 500 lei

Și ministrul Muncii, Raluca Turcan, a fost amendată de poliție, joi, pentru nepurtarea măștii de protecție, după ce s-a înghesuit într-o remorcă cu opt persoane, între care și un minor. În cazul acesteia însă amenda a fost de doar 500 de lei.

Premierul Florin Cîțu a spus că le-a cerut celor doi miniștri să plătească amenda. „Toți românii trebuie să respecte legea„, a declarat Cîțu.

Atât Turcan, cât și Voiculescu, au spus că au solicitat să fie amendați.

author avatar
Andrei Ștefan
251 afisari

8 COMENTARII

  1. Ce mai cauta mancrutul asta sa conduca un Minister, si inca unul important in zilele astea

  2. Asta e Romania lu’ Johannis. Fiecare face cum il taie capul, se fac niste abuzuri incredibile si nu mai raspunde nimeni. Pai pt aceeasi fapta, Turcan ia 500 lei amenda, Voiculescu 1.500, iar Sosoaca …15.000. Pai ce tara e asta frate in care esti la discretia lu’ Garcea?

  3. Vedeti ca acest Burleanu medical a mai fost gasit odata fara masca. Pronbabil ca e batut in cap si uita masca.

    • Lol in psihiatrie sa folosesc socuri pt asi reveni, o palma dupa ceafa sau un soc la cap o sa-l puna pe picioare…

  4. Mi-e SCARBA DE PUPINCUREALA ASTA ,romanii de rand iau amenzi de mii de lei iar JIGODIILE iau niste amenzi modice !.
    Cum sa nu se revolte romanii cand „organul ” este cima pentru amaratul de roman .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger