AcasăPoliticaIar hămăie pudelul PNL

Iar hămăie pudelul PNL

Rareș Bogdan nu e dobermanul care se crede. Nu cred că dincolo de batistuța din buzunarul de la piept e în stare să sfâșie ceva. Hămăie și se isterizează în lesă, crezând că bagă frica în cei pe care îi atacă. Încă nu i-a spus nimeni că este un biet pudel care se gudură pe lângă stăpân și, din când în când, are voie să facă pipi pe pantofii invitaților.

Acum a găsit o altă pricină de lătrat. Că Dan Barna nu și-a ridicat singur ochelarii care-i căzuseră în timpul ședinței și a chemat un slujbaș de la Parlament să o facă. Și că Virgil Popescu, ministrul, nu și-a mutat materia în Valea Jiului pentru a discuta cu minerii. Că uite, în felul ăsta, în cel mult doi ani lumea se va îndepărta de ei, vor pierde pariul cu istoria și lumea își va dori ca ei să plece de la guvernare. Că guvernul, în felul ăsta, va avea probleme în fața populației.

E un discurs plin de neadevăruri. Plin de lătrături și mușcături în gol. E drept că Barna a avut o atitudine de mitocan, dar mai mult decât a se rățoi la el Bogdan nu are ce-i face. Nu-i poate învineți un ochi și nici manșetele nu i le poate sfâșia. Se va îndepărta lumea de ei în cel mult doi ani? Minciună. Lătrătură de speriat neghiobii. Nici la alegeri nu a fost aproape, s-a văzut după rezultate. Apoi și-a pus o distanță de siguranță. S-a convins că nu e bine să fii văzut în preajma liberalilor. Iar după stilul ăsta de guvernare care sărăcește nici dracul nu mai stă lângă ei. Doi ani? E visător pudelul, nu cred că liberalii apucă vara. Alții spun că ar fi mai rău, nu apucă Paștele. Nu trebuie să aștepte doi ani, lumea își dorește că ei să plece mai repede. Și apoi, de unde i-a năzărit ideea că românii at vrea să stea alături de ei? S-au convins toți ce le poate pielea și cum conduc țara ca pe un hârb cu care mătură gardurile și dau din șanț în șanț. Vor pierde pariul cu istoria? E pierdut, Bubico, chiar din clipa în care ați venit la guvernare. Sunteți deja leșinați, ca și cum v-ar fi tăvălit Bismarck, dulăul ofițerului. Javra aia mică măcar și-a revenit când i-au dat cu odicolon pe la nas. Pe când voi nu vă reveniți nici dacă vă duc hingherii la ecarisaj. Și acolo veți continua să lătrați că faceți România europeană și că ne aduceți fericirea. Hai, marș! Potăilor!

author avatar
Valentin Boeru
1.107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger