AcasăPoliticaI s-au urcat toţi în cap lui Dan Barna! "Demisia!", au strigat...

I s-au urcat toţi în cap lui Dan Barna! „Demisia!”, au strigat PSD şi AUR!

dan barnaI s-au urcat toţi în cap lui Dan Barna! "Demisia!", au strigat PSD şi AUR!

Dan Barna are probleme de natură legală, lucru pe care adversarii politici l-au speculat repede. Dosarul care vizează firmele lui Dan Barna a fost trimis de la Departamentul de Luptă Antifraudă la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru indicii legate de săvârşirea unor fapte penale.

Astfel, PSD şi AUR cer demisia vicepremierului Dan Barna.

George Simion, cel mai virulent

Credem că este un act de normalitate într-o Românie normală a președintelui Iohannis. Nu doar fără penali în funcții publice, ci și o Românie fără hoție.

Vrem ca USR-PLUS să dea dovadă de responsabilitate și să își asume, să arate că nu au fost simple slogane de campanie și să-l vedem pe Dan Barna cum își asumă faptele săvârșite înainte de 2016 – furt din fondurile europene.

Este cercetat, cei de la DLAF sesizează DNA. Vrem reacții, vrem să trecem de episoadele de răfuieli politice în care a fost folosită justiția. Vrem să vedem dacă Dan Barna își asumă ceea în campaniile electorale spunea”, a declarat George Simion la postul Antena 3.

Partidul Social Democrat şi Alianţa pentru Unirea Românilor aduc aminte de iniţiativa „Fără penali în funcţii publice”, susţinută de vicepremier şi îi cer demisia.

Dan Barna: „Mă voi retrage”

Dan Barna a spus, marţi, că nu a ptimit nicio informație oficială de la DLAF privind implicarea sa în vreo notă de constatare care să fie trimisă la DNA.

Nu am comis nicio faptă penală, nu am fost chemat la DNA. Mă voi retrage dacă va fi începută o urmărire penală”, a declarat vicepremierul Barna.

author avatar
Andrei Ștefan
506 afisari

4 COMENTARII

  1. Mai ai un pic Barna si esti un penal in functie publica

  2. AM CITIT CA AIAVUT AFACERI IN TELEORMAN .DRAGNEA ITI ESTE RECUNOSCATOR SI ITI PASTREAZA LOCUL CALD LA RAHOVA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger