AcasăPoliticaHAOS total în Camera Deputaților! George Simion, scandal în plen / Parlamentarii...

HAOS total în Camera Deputaților! George Simion, scandal în plen / Parlamentarii AUR: „Jos cenzura” – VIDEO

george simionHAOS total în Camera Deputaților! George Simion, scandal în plen / Parlamentarii AUR: „Jos cenzura” - VIDEO

În timp ce susținătorii AUR forțau, marți, intrarea în Senat, George Simion făcea scandal în plenul Camerei Deputaților. Acesta, împreună cu mai mulți parlamentari AUR, și-a strigat nemulțumirile de la tribună.

Folosind o portavoce, Simion a cerut să ia cuvântul la fiecare proiect de lege aflat pe ordinea de zi pentru a solicita respingerea proiectului privind certificatul verde. Documentul nu va fi supus votului pentru că nu are raportul finalizat în comisii.

„Noi facem circ? dar voi ce făceaţi, USR?”, a spus el, răspunzându-i unei deputate de la USR care l-a acuzat că face circ şi că face o campanie antivaccinistă. „Ne luptăm şi noi pentru drepturile românilor, cum făceaţi şi voi”, i-a spus el parlamentarei.

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, l-a acuzat pe George Simion că minte. „Nu avem niciun certificat la vot, nu mai minţi!”, i-a spus Simonis.

Parlamentul, luat cu asalt de protestatari

Sunt tensiuni și în fața Parlamentului, unde sute de protestatari încearcă să treacă de cordonul jandarmilor. Oamenii vor să oprească adoptarea legii care prevede obligativitatea certificatului verde și sunt nemulțumiți de noile restricții impuse românilor la intrarea în țară.

La protest s-au adunat în jur de 2.000 de oameni. O parte din ei au forțat căile de acces în curte și au pătruns în incintă.

Situația a degenerat, mașinile unor demnitari au fost vandalizate. Agenții SPP din Parlament au fost mobilizați de urgență.

author avatar
Andreea Vlad
1.014 afisari

7 COMENTARII

  1. Simonis evreule, au dat astia pe post tv ordinea de zi ba mincinosule si era acolo.Da ti ba demisia ca oricum edsi inutil pt cetateni!!!

  2. LASILOR SI HOTILOR! TRAITORI DE HAZNA….MAMELE VOASTRE AU KKAT NU AU NASCUT…POPORUL E INDOIT DE NISTE JAVRE SI VOI SUNTETI CARPE? CARPE DE STERS CUR…MUCLES MAIMUTELOR…LASATI POPORUL SA SCOATA LIDERI…MARS DRACU LA MAMELE VOASTRE DE RAHAT..

  3. Tradatorii de tara si neam isi dau arama pe fata .Nici nu mai fac efortul sa se ascunda.Alfred Simonis ,ce dracului roman e alogenul asta?

  4. ACESTA VA FI PENTRU NEMERNICI PRETUL TRADARII ––STICLA SI BENZINA CARPA SI CHIBRIT…STICLA SI BENZINA CARPA SI CHIBRIT…STICLA SI BENZINA CARPA SI CHIBRIT–

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger