AcasăPoliticaHandicapul lui Nicușor Dan

Handicapul lui Nicușor Dan

Primarul General al Capitalei a găsit soluția economisirii banilor de la buget. A tăiat jumătate din suma pentru ajutoarele sociale ale persoanelor cu dizabilități. Nemernicia lui mă duce cu gândul că o fi fost un calcul meschin la mijloc. Omul are două picioare, ai unul amputat, înseamnă că ai rămas cu jumătate din ele, așa că și banii se reduc la jumătate.

În septembrie 2020, Nicușor Dan declara: „S-a răspândit în rândul persoanelor cu handicap ideea că după ce voi ajunge primar am să elimin ajutorul pentru persoanele cu handicap. Cât de abject să fii, ca să faci o campanie mincinoasă, murdară pe seama persoanelor cu handicap! Vreau să fiu foarte clar, ajutorul de handicap va fi plătit în continuare.” Dar cât de abject să fii ca să minți?

Nicușor Dan nu își dă seama că și el are un handicap. Nu dizabilități, ci handicap în toată regula. Este primar! Un neajuns pentru care este plătit cu suma întreagă. Handicapul lui a făcut ca toată iarna bucureștenii să stea în frig și fără apă caldă. Tot handicapul de a fi primar a făcut și ca planul de administrare a Bucureștiului să fie doar o înșiruire de promisiuni. Câte s-au realizat? Au trecut opt luni de când este primar și nu se vede nimic. Capitala rămas la fel de murdară și de neprietenoasă cu locuitorii.

În fond, de ce i-am reproșa că nu se ține de spusele de dinainte de a fi primar? A zis el că ajutoarele sunt o pomană socială? A zis. A spus că le reduce drastic? A spus. Și acum o și face. Să tai 250 de lei din cei 500 la care aveau dreptul persoanele cu handicap este o nemernicie. Este gestul necioplit al unuia care crede că face economie, iar din banii agonisiți va dezvolta  Bucureștiul. Cum? Suma rezultată nu ar ajunge nici măcar pentru construirea unui adăpost pentru câini. Ăsta da handicap, Nicușoare, să nu gândești că în urma ta nu rămâne nici măcar un lătrat de câine. Ăsta da handicap, Nicușoare, să fii primar și să nu înțelegi de ce.

author avatar
Valentin Boeru
2.422 afisari

16 COMENTARII

  1. Floricica Dansatoarea : ” Eu ce mai mananc care sunt bolnava cu capul de handicap si am teroida Besedow ” ?

  2. Sunt restante , de unde ai clocit-o , Boerule , p-asta cu ” A taiat JUMATATE din suma pentru ajutoarele sociale ale persoanelor cu dizabilitati ” ? Arunci miciuna si o imbraci in articol ? Bre , nu cumva ti-e dor de Firea ?

  3. ” NEMAIMURITIAR ” e un cuvant nou , l-am incropit pe loc in boschetii din spatele garii Tiraspol , preotul asa m-a afurisit la cat de javra sunt , mi-am pregatit coparseul pentru teleportare , m-am invartit de un post de ordonanta in poala lui tatuka Iosif . Pupici !

    • Incultul nu revine cu ” erata ” , sa-l ajutam un pic : NE MAI MURI-TI-AR MULTI INAINTE , KOSTEA SUGIMORY DIN TIRASPOL ……hihihihihihihihi….

  4. Au ales bucurestenii un LIMBRIC ,acum au un limbric!!Bravo ptr cine l-a ales,e o zdreanta impreuna cu alegatorii lor.O sleahta de mincinosi si de hoti ,incepand de la presedintele tarii,si terminand cu ultimul parlamentar PNL-USR.Ca PLUS e o coada de sobolan care vrand-nevrand sta agatata de el urmandu-l .

  5. Sa nu confundam pensia de invaliditate cu STIMULENTUL pentru persoanele cu dizabilitati . Libertatea . ro , vineri , 7 mai 2021 , ora 20:08 : ” Pentru COPII se mentine STIMULENTUL de 500 de lei , situatia financiara a Primariei Capitalei ( dupa plecarea lui Firea ) , nu permite mai mult de 250 de lei pentru persoanele ADULTE . ” DACA LA UN MOMENT DAT IN BUGET VOR FI BANI SI CONSILIUL GENERAL VA REVENI ASUPRA ALOCARII FINANCIARE O SA AVEM SI HOTARAREA DIN URMA CARE SPUNE SI CUANTUMUL , O SA AVEM SI ALOCAREA FINANCIARA PENTRU PERSOANE ADULTE CU HANDICAP „.

    • Nu ti e rusine Nicusoare sa de a Dumnezeu sa treci prin ce am trecut eu prin operatie la san cancer am estirpat sanul si acum mi a recidivat la ficat cum e

  6. Kostea , acum te cheama Ion Raluca Oana ? Ti-a extirpat sfarcul la un san si acum a recidivat la cocoselul flescait ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger