AcasăPoliticaHALUCINANT! Premierul Nicolae Ciucă, preocupat de proiectul falimentar „România educată”. Între timp,...

HALUCINANT! Premierul Nicolae Ciucă, preocupat de proiectul falimentar „România educată”. Între timp, elevii sunt trimiși acasă din cauză că nu este căldură în școli!

HALUCINANT! Premierul Nicolae Ciucă, preocupat de proiectul falimentar „România educată”. Între timp, elevii sunt trimiși acasă din cauză că nu este căldură în școli!HALUCINANT! Premierul Nicolae Ciucă, preocupat de proiectul falimentar „România educată”. Între timp, elevii sunt trimiși acasă din cauză că nu este căldură în școli!

Premierul Ciucă urmează să aibă, marți la prânz, discuții cu reprezentanții federațiilor reprezentative din domeniul educației, după ce cu o zi înainte se întâlnise cu Sorin Cîmpeanu, pe tema programului „România Educată”. În tot acest timp, s-a aflat că sute de elevi din Ploiești fac şcoală online, marţi, din cauza lipsei apei calde și a căldurii.

Întâlnirea de lucru pe care Nicolae Ciucă o va avea în 8 februarie cu oficialii federațiilor reprezentative din domeniul educației este programată să înceapă la ora 12. Guvernul a anunțat încă de luni că, după ce „a analizat” împreună cu ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, ”problematica din educație” și demersurile necesare implementării Programului ”România Educată”, premierul a decis să invite la Guvern federațiile reprezentative din învățământ, marți la prânz, „pentru o discuție pe baza proiectului de acord cu ministerul Educației”.

Într-un comunicat al Guvernului se menționează că „acordul este un pas esențial pentru implementarea optimă a măsurilor de care are nevoie sistemul educațional, precum și de sprijinire a salariaților acestuia, pentru reformarea legislației din domeniul educației în concordanță cu principiile și obiectivele strategice stabilite prin Proiectul România Educată”.

Ciucă: Avem nevoie de o resursă umană bine pregătită și motivată, dedicată profesiei didactice

În contextul discuției avute cu ministrul Cîmpeanu și înaintea întrevederii de marți, de la Palatul Victoria, șeful Guvernului a făcut trimitere la funcționarea sistemului educațional

„Evoluția societății noastre depinde de buna funcționare a sistemului educațional. Elevul se află în centrul acestui sistem, în care dascălii reprezintă factorul determinant. Avem nevoie de o resursă umană bine pregătită și motivată, dedicată profesiei didactice, recunoscând, totodată, rolul personalului didactic auxiliar și nedidactic în ansamblul sistemului de educație. Guvernul înțelege pe deplin importanța unei abordări coerente și incluzive a tuturor factorilor implicați în procesul de educație din România”, a declarat Ciucă.

Sute de elevi din Ploiești fac şcoală online, marţi, din cauza unei avarii la reţeaua de termoficare

În tot acest timp, s-a aflat că marți sute de elevi din Ploiești – de la colegii precum „Mihai Viteazul” sau „Regina Maria” – fac şcoală online, din cauza unei avarii la reţeaua de termoficare a orașului, potrivit news.ro.

Un anunț venit luni, 7 februarie, de la Primăria Ploiești preciza unde va fi întreruptă furnizarea cu apă caldă și încălzire, pe durata în care se vor face lucrări de reparație, pe fondul avariei la rețeaua primară de termoficare.

„Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că, operatorul Veolia Energie Prahova anunță executarea unor lucrări de intervenție, la rețeaua primară de termoficare, marți, 08.02.2022, în intervalul orar 08:00 – 18:00, pentru a se remedia o avarie survenită în perimetrul cartierelor Democrației și Mihai Bravu.

Astfel, în perioada de timp menționată, furnizarea cu apă caldă și încălzire va fi întreruptă pentru blocurile arondate următoarelor puncte termice: 1, 2, 3, 5 Mihai Bravu, 5, 7, 13, 16, 18 Democrației, 12 Centru, Cămin Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, Maternitatea Ploiești, S.G.U – Sere, Stadion „Ilie Oană”, Policlinica de Pediatrie, Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești, Teatrul de Păpuși, APIA, ITM, Conpet, Muzeul de Artă, A.N.A.F., Colegiul Național “Mihai Viteazul”, Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești, în perimetrul străzilor: Petrochimiștilor, Metalurgiștilor, Chimiei, Mihai Bravu, Sabinelor, Cornățel, Crângași, Fântânele, Grădinari, Teodor Aman, Ștefan cel Mare, Democrației, Ciprian Porumbescu, Levănțica și Bulevardul Independenței”, conform sursei menționate.

author avatar
Andrei Coman
158 afisari

4 COMENTARII

  1. CINE INCEARCA SA DEA LECTII DE ETICA PROFESIONALA CIUCA !!!, Avem nevoie de resursa umana bine pregatita si motivata,dedicata profesiei didactice !
    CE NE FACEM CU MILIOANELE DE ANALFABETI CU PATALAMALE DE LA TARABELE UNIVERSITARE CU SI FARA ACREDITARE ,AJUNSI IN SCOLI,INSTITUTII,ADMIISTRATIE ,PARLAMENT SI GUVERN ???.CE NE FACEM CU ACEI CARE SE CRED CADRE DIDACTICE SI SUNT DOAR NISTE SUPLINITORI CARE N-AU LUAT UN 5 MACAR LA EXAMEN ,DAR SUNT PLATITI DE SCOLI?
    CE NE FACEM CU NEPOTISMUL DIN UNIVERSITATI ?.CE NE FACEM CU HAOSUL PRIVIND MANUALELE SCOLARE ?.CE NE FACEM CU CEI CARE VAND EXAMENE PE BANDA RULANTA ?.CE NE FACEM CAND ABSOLVENTII CU BAC NU STIU NICI TABLA IMULTIRII ?. ROMANIA EDUCATA LA GURA SOBEI !-SCOALA ONLINE !!-FORMA FARA FOND !!.

  2. & Păi ce bă s-a ajuns să filmeze ca Muse https://www.youtube.com/watch?v=d55ELY17CFM, cu instituții, ca să aibă de lucru dosare ca „10 august” și ăia pe care nu au reușit să îi disponibilizeze Patriciu, Adamescu, Cataramă, pe când Sergiu Nicolaescu făcea „epos-uri cinematografice” cu figuranți, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger