AcasăPoliticaGuvernului îi arde de identitatea de gen. Românii trebuie să spună dacă...

Guvernului îi arde de identitatea de gen. Românii trebuie să spună dacă se simt bărbați, femei sau altceva

Românilor li se cere să spună dacă se identifică cu un anumit gen

Guvernul este decis să facă orice pentru a adera la OCDE, inclusiv să introducă în România identitatea de gen. Un sondaj halucinant, primit la domiciliu de români, include întrebări referitoare la orientarea sexuală, dar și la ce simt românii că sunt: bărbați, femei sau altceva. Culmea este că obiectivul declarat al sondajului ar fi acela de a colecta indicatori raportați de pacienți, însă întrebările sunt atotcuprinzătoare.

Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate (ANMCS), subordonată Guvernului, a acceptat solicitarea OCDE de a participa la sondaul PaRIS, aparent, pentru indicatorii raportați de pacienți. Întrebările însă i-ar face invidioși și pe cei de la Institutul Național de Statistică, mai ales că acestea sunt intime și intruzive.

Pe lângă orientarea sexuală, românii sunt întrebați și dacă se simt bărbați, femei sau altceva. PaRIS reprezintă inițiativa OCDE în domeniul raportării indicatorilor privind pacienții, în cadrul căreia țările lucrează împreună la dezvoltarea, standardizarea și implementarea unei noi generații de indicatori care măsoară rezultatele și experiențele de îngrijire a sănătății, susține ANMCS. Sondajul internațional PaRIS privind persoanele care trăiesc cu afecțiuni cronice este primul sondaj internațional privind rezultatele și experiențele de sănătate raportate de pacienți care trăiesc cu una sau mai multe afecțiuni cronice și care sunt gestionate în cadrul asistenței medicale primare sau în alte contexte de îngrijire ambulatorie, mai precizează ANMCS. Culmea este că plicul cu cele 112 întrebări din sondaj a fost primit și de oameni perfect sănătoși, probabil pentru că bolnavii cronici au refuzat să completeze foile, indignați de nerușinarea chestionarului.

Crește vizibilitatea țării

Potrivit ANMCS, instrumentul PaRIS va ajuta factorii de decizie, prin faptul că dispun de informații mai bune cu privire la utilizarea eficientă și eficace a resurselor și cu privire la impactul pe care deciziile și legislația îl au asupra sistemului sanitar și al pacienților, dar și pacienții, care vor beneficia de informații cu privire la calitatea servicilor medicale și prin faptul că nevoile lor vor fi evidențiate putând astfel să fie soluționate.

”Mai mult, acest proiect facilitează capacitatea pacienților de a fi ascultați cu privire la experiențele și așteptările lor privind sistemul sanitar. În acest mod se vor putea construi sisteme de sănătate cu adevărat centrate pe pacient. Totodată, sondajul va sprijini furnizorii de servicii medicale, care vor avea informații pe baza cărora să își proiecteze serviciile medicale astfel încât să asigure satisfacția pacientului, îndeplinirea nevoilor acestuia în condiții de eficiență. Pe de altă parte, susține ANMCS, participarea la inițiativa PaRIS va crește vizibilitatea României la nivel internațional în domeniul sănătății și va contribui la apropierea României de standardele OCDE.

Informații complete

Pe lângă informațiile referitoare la orientarea sexuală și la identitatea de gen, românii trebuie să dea informații despre situația profesională, nivelul de școlarizare, venituri, probleme financiare, plata chiriei și a facturilor sau despre numărul persoanelor care trăiesc în gospodărie. Totodată, în sondaj, participanții sunt întrebați dacă au avut Covid, cât au durat simptomele, ce înălțime și greutate au și ce vârstă au. ”Putem colecta categorii speciale de date cu caracter personal referitoare la dumneavoastră. Acestea includ date care dezvăluie originea rasială sau etnică, în scopul identificării unice a unei persoane fizice, datele privind sănătatea sau datele referitoare la orientarea sexuală. ANMCS colectează și utilizează categorii speciale de date cu caracter personal doar în măsura necesităților implicate de un anumit scop al sondajului pe care îl derulăm”, se arată în preambulul sondajului trimis de ANNMCS.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
2.422 afisari

50 COMENTARII

  1. Cât de waxer să fii ca să completezi aceste mizerii? Păi sunt unii dintre noi care nu au vrut să participe la recensământ, darămite la niște întrebări nerușinate, neavenite și total intruzive.
    P.S. Pieleanu o fi ticluit întrebările?

    • Prăpăditul ăla de X, kjw,sau cum își mai zice neomarxistul ,ăla va completa toate mizeriile și aberațiile unor ONG-uri

    • Până nu de mult șefii de peste mări ai guvernelor noastre le cereau politicienilor ba să ne mai pună o taxă, ba să ne mai vaccineze, ba să ne facă CNP, ba să scumpească benzina, etc.
      Acum le cer guvernanților să se măscărească, să facă frumos în oglindă, să fie ridicoli și să facă pe tâmpiții. Cât de josnic să fii ca om politic ca să te pretezi la asemenea batjocură față de propria ta persoană doar ca să rămâi în funcție? Cu genul ăsta pretins, oamenii care ne cer asta par a fi niște bufoni de la circ.

      • atat de josnic poti sa fii precum toti cei din fruntea tarii , ca nu-mi ajunge spatiu sa nominalizez , toate carpele de sters pe jos ale strainilor

  2. Asta e CRIMINAL ! De fapt si pe noile buletine de identitate scrie GEN in loc de SEX .NU VREM IN OCDE ! Cand o sa dea Dumnezeu un cutremur ,se va prabusi casa faradelegii si o sa le piara cheful !

  3. Cried ca ie di la schimbarili clismatici , am miominti cand ma simt imaiculata si piudica ca Scufita Rosie , miomienti cand urlu ca lupu la liuna si miomenti cand intru in silozio stamba ca muta cand si uita la Muna Lizu pictata de Leo Vinciu ….hihihihi

  4. de la ambasada americii vin toate prostiile astea . baba aia zbarcita nu stie decat sa baga femei si homosexuali peste tot

  5. Sunt curios ce va declara Plavanul national si a lui iapa cu privire la „genul” lor. Nu e de mirare sa aflam ca iapa e gloaba masculina, iar Plavanul se va declara sasoaica. Am in pod niste material de la o draperie mancata de molii, am sa o donez pentru prima rochitza saseasca.

  6. identitate prin gen nu exista.
    singura si adevarata identitate este prin numele primit la nasterea din apa si din Duh Sfant.
    un singur nume, un singur Domn, o singura credinta crestin-ortodoxa, un singur Botez care da identitate sufletului in viata aceasta si in cea viitoare.
    va convine sau nu va convine, asta este adevarul.
    trupurile oamenilor cu cromozomi xx si xy si cu celelalte caracteristici si insusiri genetice au fost create pentru inmultirea neamului omenesc, pentru frumusetea unicitatii si diversitatii fiintelor umane si pentru implinirea poruncii: cresteti si va inmultiti, umpleti pamantul si il stapaniti.
    atentie ca viata omului in trup este tot atat de lunga precum o scanteie in viata universului.
    vedeti ce faceti cu viata voastra, ca ,,in Imparatia Lui Dumnezeu nici nu se insoara, nici nu se marita” pentru ca sufletul cu care ne identificam nu are gen.
    identitatea omului este sufletul sau.
    ideologiile false de tipul identitatii de gen si celelalte fantasme sunt de la ingerul cel cazut. la fel si rastalmacirea notiunilor de diversitate si acceptare.

      • nu vei avea cuvant de justificare cum ca n-ai stiut.
        ai vazut, ai auzit, ai inteles… dar nu ai vrut. cam la fel ca cei carora le place sa se identifice cu orice altceva, mai putin cu ceea ce sunt cu adevarat: chipul si asemanarea Celui Preainalt.
        iar cand sufletul ti se va grabi catre frumusetea cea necuprinsa vei auzi exact ce-ai scris mai sus:
        Hoooo…. brrrr… NU langa Dumnezeu, ca locul tau este la vesnica osanda si la suferinta vesnica unde te-ai tras cu voia ta de cand erai in trup.
        mai ai timp pana pleci sa te razgandesti.

        • Hooo… brrrr… deviantule! Că devianți sunt și cei care se roagă la zei falși, nu doar cei care sunt cu LGBTQ, WOKE, BLM…

  7. Eu vreau să îmi schimb buletinul pentru că mă simt extraterestru. Actul meu de identitate trebuie să arate ce cred eu că sunt nu ce percep ceilalți că aș fi.

    • Este bine că guvernul este ocupat cu rezolvarea problemelor mari ale majorități a cetățenilor. Adevărul este că marea majoritate a oamenilor de pe planetă se confruntă cu această gigantică și gravă problemă a identității de gen. De dimineața de la deșteptare și până seara la culcare omul se întreabă în continuu și în continuu cărui gen îi aparține. Și eu la fel mă tot întreb când mă uit în oglindă:„ Oi fi bărbat, oi fi femeie, oi fi catâr, oi fi berbec?” . Greu, foarte greu să răspund la întrebarea asta.

  8. au trishat:
    -in LGBTQ…lipseste H,
    care intradevar nu ar trebui discriminati:
    Hermafroditii !

  9. Toate problemele ROMANIEI isi gasesc originea in pierderea Suveranitatii si Independentei Tarii care este consfintita de prezenta pe Teritoriul National al Fortelor Militare de Ocupatie Straina (SUA). Fortele Militare de Ocupatie Straina – SUA au instalat si controleaza un Guvern Clientelar, Marioneta a intereselor straine si globaliste care nu este nici reprezentativ si nici nu poate actiona din vointa proprie daca printr-un miracol acesta ar avea-o; acesta nu este Guvernul ROMANIEI asa cum gresit se spune ci Guvernul DIN Romania. Orice Guvern AL Romaniei, oricit de nepriceput sau rauvoitor ar fi ar putea fi inlocuit de Popor cu unul care sa doresca sa lucreze pentru Tara, insa acest lucru nu se poate face si cu Guvernul DIN Romania pentru ca acesta este, in orice forma, expresie a Fortelor Militare de Ocupatie Straina. Unii isi pun mir inselator pe suflet si-si pun sperante desarte intr-un partid sau altul, intr-un candidat sau altul, si in „alegerile” viitoare. Altii, se tot roaga pe la icoane cu acelasi rezultat. Voi, insa, Cetateni de Constiinta, refuzati sa cooperati cu Fortele Militare de Ocupatie Straina: nu completati nici un chestionar, nu mergeti la „votare”, nu va vaccinati, nu consumati produsele materiale si culturale ale Ocupantului si nu sustineti doctrinele politice si militare ale acestuia!

  10. ,,Cestiuni” arzatoare le macina neuronul
    La globalistii astia dusi cu sorcova
    Daca le spui sa faca ceva bun ca tot omul
    Ei vor face totul dea sucita

    De stat prin boscheti cu Pahontu
    Ca s-o sicaneze pe Dancila
    Se pricepe sucitura asta sarcastica
    Ba inca s-au dus la hotel amandoi iubi

  11. guvernului-ii-arde-de-identitatea-de-gen,
    guvernu vrea sa stie:
    -cati au nevoie de psihiatru?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger