AcasăPoliticaGuvernul stă pe un butoi cu pulbere! Anunţul USR-PLUS aruncă ţara într-o...

Guvernul stă pe un butoi cu pulbere! Anunţul USR-PLUS aruncă ţara într-o criză politică fără precedent

usr plus pnlGuvernul stă pe un butoi cu pulbere! Anunţul USR-PLUS aruncă ţara într-o criză politică fără precedent

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a detonat bomba politică a acestor zile: a insinuat că USR-PLUS s-ar putea retrage de la guvernare, din cauza tensiunilor din coaliţie.

Reprezentantul Guvernului este sceptic că se vor rezolva neînțelegerile din coaliție pe tema justiției.

Cuiul lui Pepelea este că noi vrem să desființăm Secția Specială și UDMR nu vrea”, a spus ministrul USR PLUS. Întrebat dacă se vor rezolva în cele din urmă aceste neînțelegeri, ministrul a spus franc: „Eu nu cred”.

Scenariul în care vor ieşi din Guvern

Ghinea a amenințat că dacă după alegerile din PNL, care vor avea loc la Congresul din 25 septembrie, se va renegocia împărțirea ministerelor, atunci USR PLUS va ieși de la guvernare.

Mesajul meu este foarte clar şi răspicat, nu se pune problema de o schimbare a portofoliilor, după Congresul PNL. Dacă aşa se pune problema, atunci plecăm”, a a afirmat Cristian Ghinea, aflat la Timișoara.

Întrebat dacă în aceste condiții coaliția va mai exista, Cristian Ghinea a răspuns că la un moment dat, USR PLUS va trebui să aibă o analiză detaliată.

O s-o facem, avem Comitet Politic pe 28 august, de pildă. Vicepremierul Barna va trebui să prezinte un fel de raport de progres al ce-am făcut la guvernare”, a detaliat el.

Miniştrii USR-PLUS, disciplinaţi

Cristian Ghinea a subliniat că USR PLUS este un partener „surprinzător de disciplinat” în coaliție, care nu răspunde decât în fața unor „agresiuni verbale din partea partenerilor”.

Am fost destul de disciplinați, adică și eu, și Stelian Ion răspundem atunci când suntem supuși efectiv unor agresiuni verbale din partea partenerilor.

Altfel, ne vedem de treabă, suntem focusați pe ce avem de livrat, nu stăm toată ziua în declarații și așa mai departe.

Și din partea partidului, din nou, cred că toată lumea este surprinsă de disciplina – în afară de un deputat care face știri cum atacă premierul – restul, parlamentarii noștri, sunt focusați pe ce avem de livrat, miniștrii la fel.

Cred că este o surpriză pentru toată lumea ce disciplinați suntem la guvernare”, a insistat Cristian Ghinea.

 

author avatar
Andrei Ștefan
774 afisari

9 COMENTARII

  1. Drum bun cale bătută. USR a fost votat de mai putin de 5% din electorat si se comporta ca si cum 99.99% din alegători ar fi votat pentru ei. Coaliția asta teribilă beneficiază de susținerea a mai puțin de 15% din români cu drept de vot. Nu prea înțeleg cum pot ajunge să guverneze tara ciudățeniile acestea începând cu Catu, cel cu 4 la treaptă si 2 încercări nereușite la ASE si terminând cu controlorul culturii Bulai, specializat in cerșetorii prin țările nordice.

  2. Niste neica -nimeni pusi sa guverneze de un alt neica -nimeni,SASU!!!!Vedeti pe cine a-ti votat???????Bravo romani,tineti-o tot asa si ajungem Congo al Europei!!!!Saraci si batjocoriti !!!!

    • hAnonime,
      F.m.m. de vierme, ciuma roșie ne-a distrus. Ăștia doar vor să mai fure și ei câte ceva dar au luat țeapă.

  3. Vai, ce pierdere! Duceti-va toti unde a intarcat mutu iapa. Luati-va si votantii cei destepti, cu dinti si studii (false) cu voi.

  4. Barna unul din criminalii în serie ai usr. Mai sunt mulți alții. Există criminali si in pnl. Genocid scrie pe frunțile voastre. Criminalilor. Veți avea soarta lui Ceaușescu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger