AcasăPoliticaGuvernul se RUPE în două: Florin Cîţu anunţă REMANIERI!

Guvernul se RUPE în două: Florin Cîţu anunţă REMANIERI!

Citu GuvernGuvernul se RUPE în două: Florin Cîţu anunţă REMANIERI!

Florin Cîţu s-ar putea regăsi în situaţia în care va fi nevoit să restructureze Guvernul din temelii. În cel mult 45 de zile, premierul va trebui să se prezinte în faţa Parlamentului deaorece s-a schimbat structura politică a cabinetului său.

Prim-ministrul ţării a afirmat că va propune alți miniștri dacă propunerile nu vor fi acceptate de parlamentari. Procedura nu are legătură cu încredea în Guvern, a spus prim-ministrul. Premierul Florin Cîțu consideră că astfel respectă prevederile constituționale.

Florin Cîţu, despre votul în Parlament

Eu voi respecta Constituția, merg în Parlament pentru votul miniștrilor… Voi veni cu noi propuneri (n.r.dacă miniștrii nu trec de votul parlamentarilor)… Este clară Constituția, nu știu de ce avem astfel de discuții”, a declarat Florin Cîțu.

Premierul susține că votul din Parlament nu are legătură cu încrederea în Guvernul pe care-l conduce.

Este un vot pentru miniștrii, nu are legătură cu încrederea în Guvern. Noi nu interpretăm Constituția, noi o aplicăm”, a precizat Cîțu.

Șeful Executivului a adăugat că, în cazul în care propunerile de miniştri pe care le va face vor pica la vot în Parlament, va face alte propuneri şi nu va demisiona din funcţia de premier.

Cîţu îşi arogă 40 de filiale

Florin Cîţu a mai zis că 40 dintre cele 48 de filiale judeţene şi de sector ale Partidului Naţional Liberal au votat moţiunea „România Liberală”, cu care el va candida la congresul din 25 septembrie, iar dintre cele 40 de filiale, doar şase au votat şi moţiunea contracandidatului său.

El a făcut apel la colegii său să se comporte „civilizat” în perioada care a mai rămas până la alegerile interne din partid.

Astăzi, după ce s-au votat moţiunile, sunt 40 de filiale care au votat moţiunea România liberală şi vă mulţumesc, dintre care 34 au votat doar moţiunea România liberală şi vă mulţumesc mult de tot, sunt 40 din 48.

Nu e surpriză pentru mine că membrii Partidului Naţional Liberal vor o Românie liberală, nu ar trebui să fie o surpriză pentru nimeni acest lucru”, a afirmat Florin Cîţu în şedinţa Consiliului Naţional al PNL, organizată sâmbătă după amiază.

author avatar
Andrei Ștefan
724 afisari

3 COMENTARII

  1. Un drogat, da are sprijinul Plavanului, criza este facuta cu stiinta si aprobarea Cotroceniului, nu le pasa de tara, ci doar de bunastarea lor, # rezist nu mai exista, ca nu s-a dat odin pe Unitate

    • #rezist e creația sri. Iar sri este ramasita palidă și mai perfida a ceea ce a rămas după magureanu și altii ca el. Toți niște lacomi capatuiti după crima împotriva ceausestilor și a țării. Tara e demult de vânzare la fier vechi, iar oamenii din ea au luat demult calea pierzaniei fiecare pe unde a putut: la căpșuni, la furat, la înșelat… la mizerie departe de casa lor, fiecare după cât a putut. Starvul rămas e sfârtecat de javrele astea cu mașini nemțești de lux. Pe pământ și în cer a rămas doar cinicul lucifer… 1000 de ani!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger