AcasăPoliticaGuvernul scoate bani din fondul de rezervă pentru campionul David Popovici. Despre...

Guvernul scoate bani din fondul de rezervă pentru campionul David Popovici. Despre ce sumă e vorba! – VIDEO

Guvernul scoate bani din fondul de rezervă pentru campionul David Popovici. Despre ce sumă e vorba! - VIDEO (sursa foto: FRNPM/Facebook)

Dincolo de felicitările pe care s-au grăbit să le adreseze politicienii români, după cele două medalii de aur câștigate de David Popovici, la Campionatul Mondial de Natație de la Budapesta, s-a aflat că tânărul înotător urmează să fie și premiat, de Executiv, pentru performanța sa cu totul remarcabilă.

„În cadrul ședinței de Guvern, am luat decizia de a recunoaște performanța sportivului nostru, David Popovici, și în felul acesta am decis ca, fiind vorba despre o performanță excepțională, să avem o recunoaștere pe măsură și am hotărât să-i fie alocată, din fondul de rezervă, o sumă în valoare de 1 milion de lei”, a anunțat Nicolae Ciucă, joi, 23 iunie, la finale reuniunii Cabinetului pe care îl conduce.

„Un nou titlu mondial pentru tânărul minune al României”

nicolae ciuca
sursa foto: Facebook/Guvernul României

Anunțul premierului vine după ce miercuri seară, după cel de-al doilea mare succes al lui Popovici, la Mondialul de Natație, Ciucă a ales să-l felicite pe înotătorul în vârstă de 17 ani. „David a scris istorie și astăzi, la proba de 100 de metri liber! Un nou titlu mondial pentru tânărul minune al României.

Felicitări, David Popovici!”, scrisese premierul, în seara zilei de 22 iunie, pe pagina sa de Facebook.

David Popovici a câștigat, miercuri, aurul în proba de 100 metri liber din cadrul CM de Natație, considerată „proba regină a înotului”, după ce recent triumfase și în proba de 200 de metri liber. Asigurându-și, grație acestei performanțe fantastice, nu doar un loc în istoria natației mondiale, ci și admirația românilor și laude în presa internațională.

Citiți și: David Popovici, CAMPION MONDIAL și la 100 de metri! / „Racheta din România”, aur și la 200 de metri! – VIDEO

391 afisari

3 COMENTARII

    • besi mah in mortii ma-tii de comunist! tânarul (cu â nu cu î) sportiv e privat . au investit ma-sa si cu ta-su in el si acum isi return la investment. de ce sa dfau eu banii mei pentru asta? cine vrea sa faca pe sportivul sau sportiva sa cotizeze din buzunarul propriu nu dinj ala public la care eu contribui din greu pe munca stresul si sanatatea mea.
      nu mai e comunism sau teoretic nu ar trebui sa mai fie.

      • @Anonim
        au primit si rente viagere,terenuri,grade prin armata politie securitate,pensii speciale,asta e modelul lor…asa ca fapt divers….pe vremea lui Ceausescu……poate il intrebati pe Ilie Dumitrescu unde statea….cumva pe aleea ghimes in rahova….si avea o dacie break metalizata parca….asta era „maximum de smecherie”….si generatia aia chiar dadea cu piciorul in minge…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger