AcasăPoliticaGuvernul ne îndeamnă să nu credem în valul doi

Guvernul ne îndeamnă să nu credem în valul doi

De ce trebuie să mă uit în gura lui Orban, de parcă ar fi guru? Tot vorbește de al doilea val al epidemiei de parcă l-ar fi sunat Dumnezeu și i-ar fi spus „Ludovicule, tată, vezi că vine, l-a văzut aseară Sfântul Petre cum trecea prin față, pe la Poartă”. Cum arată valul doi? Nu știe nimeni, iar Orban nici atât. Sunt doar vedenii. Nici Sfinții Rafila Proorocul, Arafat Smurdul și Tătaru Vindecătorul nu știu mai multe. Vorbesc și ei din ce-și închipuie, dar numai după ce stau la taifas cu Orban. Care Orban le spune întâi că nu s-au vândut toate măștile achiziționate, că mai sunt costume de protecție pe stoc și nu și-au terminat afacerile liberale și angajările pe pile.

S a încurcat Orban în minciuni Și ce dacă

Apoi, de ce trebuie să cred că vine valul doi? Guvernul să dă singur de gol că nici nu-i vorbă de așa ceva. Trebuia, până la 1 iunie, să distribuie măști de protecție pentru populația cu situație materială precară. Mâine, luna e deja trecută. A văzut cineva vreo mască dată săracilor? Semn mai clar ca acesta, că nu vine niciun pericol, nu există. Altminteri, televiziunile mituite făceau un maraton de transmisii live de la toate farmaciile prin care liberalii și-ar fi făcut campanie, împărțind cârpele alea cu barete.

Virusul nu e așa de-al naibii

De ce să am încredere în Orban și nu în Klaus Iohannis? E mai sus de premier, e președinte. „Este normal să tratăm cu toată seriozitatea situația generată de apariția cazurilor de coronavirus în Europa și de confirmarea unui caz pe teritoriul României, dar nu există niciun motiv real de panică.

Virusul ba ucide ba nu ucide Adânc Foarte adânc

Infecția cu acest virus provoacă în marea majoritate a cazurilor doar simptome ușoare, dureri în gât, tuse și febră, ca în orice răceală”. Păi când el spune așa ceva, pot să nu îl cred? Nu există epidemie, nici pandemie, nici virusul nu mai sunt singur că există și că ar fi așa de-al naibii. Pentru mine, cetățean ascultător, ce zice președintele este sfânt. E literă de lege. Dacă el a stabilit că e doar o tuse, ce să vină? Valul doi de tuse? Valul doi de simptome ușoare?

Vă dorim un sincer Paracetamol!

Cum să crezi că răceala aceasta vine în valuri? Ce, e vreun val migrator? Ca ostrogoții, ca pecinegii? Avem o Poliție de Frontieră vigilentă, au lăudat-o toți, de la ministrul Vela și până la Orban. Nu trece răceala granițele când vrea ea. Poate contrabandiștii și traficanții să o mai facă, dar asta nu se pune. Și Diaspora.

Medicii vor decide cine trăiește și cine moare Serios Nu Dumnezeu

Apoi, de ce aș crede că o să ne omoare valul doi? Avem un sistem medical performant de când Orban este cel mai bun premier și a luat cele mai bune măsuri. A spus-o chiar Iohannis, nu ai cum să nu-l crezi. Și, din moment ce a fost nevoie de două luni până să aducă primele echipamente de protecție, cum să mai vină valul acela? Poate după ce îi fuge guvernul de sub picioare, dar cred că fac o confuzie cu valul de arestări. Să fim realiști, de ce să mai vină valul cu care suntem amenințați din moment ce Orban și ai lui își vor fi văzut sacii în căruță? Ce să mai facă aici? S-a încasat profitul, s-a distribuit conform principiului liberal „fiecăruia după ciordeală și la oala partidului”, iar din ce mai rămâne vă urăm un sincer Paracetamol! Unul singur pe zi.

Fără pișcoturi și laude americane?

Nu este chiar limpede de ce Tătaru și Rafila fac atâta iureș cu al doilea val de coronavirus. Guvernul le-a demonstrat că îl doare la bască de profețiile lor, trăgând un chef pe cinste. Fără distanțări, fără măști și fără jenă. Și Rareș Bogdan, trompeta ruginită a lui Iohannis, a făcut și el un chef pe măsură. 100 de persoane. Tot fără măsuri de protecție. Și atunci, la ce bun să vină valul din moment ce lumea nu îl bagă în seamă?

Valul doi este atunci când Bine Chiar perfect

Vor muri oameni? Toți oamenii mor, Orbane, nu am auzit să scape unul de asta. Iar de covid oamenii mor numai în statisticile alea în care se încurcă veșnic cifrele, să vă iasă socotelile. Chiar vine valul? Nu știu pe cine mai vrea premierul și sfinții din subordine să păcălească, din moment ce cârciumile rămân închise pentru români, iar pentru diplomați rămân deschise, fix cât să-și sărbătorească americanii ziua națională, pe 4 iulie. Ludovicule, ești într-o dungă? Chiar vrei să-l lovească valul pe partenerul strategic? De aia nu te crede lumea, că doar n-o să rămână Iohannis fără pișcoturi și laude americane. Mai ales că o scoate și pe Doamna Geta la un zâmbet de protocol. Pe sub mască?

author avatar
Valentin Boeru
1.266 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger