AcasăPoliticaGuvernul Ciucă, la vot. Ciolacu, în Parlament: „Trebuie să aplicăm măsurile PSD...

Guvernul Ciucă, la vot. Ciolacu, în Parlament: „Trebuie să aplicăm măsurile PSD încă din prima zi” – VIDEO

Guvernul Ciucă, la vot. Ciolacu, în Parlament: „Trebuie să aplicăm măsurile PSD încă din prima zi” - VIDEOGuvernul Ciucă, la vot. Ciolacu, în Parlament: „Trebuie să aplicăm măsurile PSD încă din prima zi” - VIDEO

În discursul susținut joi, la ședința în cadrul căreia se va da votul de învestitură în cazul Guvernului Ciucă, liderul social-democrat a susținut că PSD-ul a propus în Executiv oameni cu experiență politică și administrativă.

”Astăzi, România se află într-un punct critic. (…) Au fost doi ani pierduţi, doi ani de încercări eșuate, de instabilitate, de criză economică şi sanitară, doi ani în care milioane de români au fost abandonaţi de stat. Suntem într-un punct critic, care necesită o decizie fundamentală”, a declarat Ciolacu.

Totodată, Ciolacu a afirmat că ”PSD e cel mai responsabil şi mai stabil partid din România”, moment în care s-au auzit aplauze din sală.

Ciolacu: „PSD nu fuge niciodată de responsabilitate”

”De aceea, PSD trebuie să facă o alegere în acest moment, iar alegerea era următoarea: vom continua să criticăm o guvernare ineficientă sau ne vom folosi priceperea şi experienţa pentru a opri chiar acum prăbușirea (…) și a stabiliza ţara. Am acceptat acum această provocare pentru că PSD nu fuge niciodată de responsabilitate. Și pentru asta am decis să intrăm cu prima linie a partidului. Am propus oameni cu experiență politică și administrativă. Am venit cu profesionişti care au performat în mediul privat. Am venit cu medici de excepţie. Nu este timp de experiențe. Trebuie să aplicăm măsurile PSD încă din prima zi”, a mai afirmat politicianul aflat la vârful formațiunii social-democrate.

Totodată, Marcel Ciolacu a ținut să sublinieze că „PSD știe să guverneze. Am demonstrat-o întotdeauna, mai ales când am venit să reparăm dezastrul unor alte guvernări”.

„PSD intră la guvernare pentru a le fi alături celor care au luptat singuri până acum – bărbați și femei, mame și tați, părinți și bunici. Este momentul să le demonstrăm românilor că pot avea o guvernare care să lucreze pentru ei, nu doar pentru cei bogaţi şi privilegiaţi”, a mai susținut Ciolacu, în Parlament.

117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger