AcasăPoliticaGuvernul a găsit un nou prefect, după plecarea lui Berbeceanu. Vine tot...

Guvernul a găsit un nou prefect, după plecarea lui Berbeceanu. Vine tot de la USR-PLUS

alin stoica prefectGuvernul a găsit un nou prefect, după plecarea lui Berbeceanu. Vine tot de la USR-PLUS

Guvernul a numit un nou prefect de Bucureşti, după plecarea lui Traian Berbeceanu. Acesta este Alin Stoica, avocat și președintele filialei PLUS Sector 6.

Cine este Alin Stoica?

Alin Stoica a reprezentat societatea civilă în una dintre comisiile Consiliului Economic și Social – Comisia pentru relații de muncă, politică salarială, incluziune socială și sănătate.

Atribuțiile acestei comisii sunt de revizuire și avizare a tuturor proiectelor de legislație în domeniu.

Liberalii au fost împotriva acestei numiri. De exemplu, Adrian Muraru, secretar general adjunct PNL București. El a postat un mesaj al lui Stoica prin care îl ataca pe Nicușor Dan și spunea despre acesta că susținerea arătată PNL îl va scoate din viața politică după cei 4 ani de mandat la primărie.

Prefectul Berbeceanu a fost demis şi a venit cineva care are zero experienţă în administraţie, a lucrat HR la o bancă. Ok.

Nicio pagubă. Să fie atent ce semnează ca la puşcărie se intra nu doar dacă eşti corupt, ci li pentru ca habar nu ai administratie si semnezi aiurea lucruri ilegale.

Ce vreau să remarc e ca domnul îl iubește pe primarul Dreptei Unite ca sarea în ochi si el isi doreste ca Nicusor Dan nu doar sa nu mai fie ales ci si sa dispară din politica. In esența nici asta nu e o problema, nu strica nițel check and balances la Bucuresti.

Asta e viaţa. Toti vor o slujbă la stat. Pe la Apele Române, pe la Prefectură, fiecare pe unde primește repartizare. Csf ncsf„, a postat Muraru pe Facebook.

author avatar
Andrei Ștefan
262 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger