AcasăPoliticaGuvernul a aprobat măsuri de relaxare a restricțiilor, de la 1 august....

Guvernul a aprobat măsuri de relaxare a restricțiilor, de la 1 august. Cîțu: Relaxare este un cuvânt puternic – VIDEO

Guvernul a aprobat măsuri de relaxare a restricțiilor, de la 1 august. Cîțu: Relaxare este un cuvânt puternic - VIDEO

Cu doar câteva zile înainte de începutul ultimei luni de vară calendaristică, Executivul a dat undă verde unor măsuri de relaxare, ce se vor aplica de la 1 august.

La finele ședinței de Guvern de miercuri, 28 iulie, Florin Cîțu a făcut un anunț în acest sens.

”Am aprobat măsurile de relaxare a restricțiilor de la 1 august. Relaxare este un cuvânt puternic astăzi, pentru că nu se relaxează foarte mult aceste măsuri, multe dintre ele sunt menţinute”, a punctat premierul Cîţu.

Despre concerte și competiții sportive

Șeful Executivului a trecut în revistă câteva dintre aceste măsuri. ”Aş menţiona activităţile cultural-artistice şi de divertisment organizate în spaţii deschise, cu participarea a cel mult 75.000 de persoane, în localităţile cu incidenţă mai mică sau egală cu 2 la mia de locuitori, este foarte important, iar o condiţie importantă: participanţii trebuie să fie vaccinaţi, trecuţi prin boală sau testaţi”, a menționat premierul.

Totodată, prim-ministrul liberal a făcut referire la competițiile sportive în spații închise sau deschise, ”permise cu spectatori până la 75% din capacitatea maximă a spaţiului – cu asigurarea unei distanţe de minim 1 metru între persoane și dacă incidenţa din localitate este mai mică de sau egală cu 2 la mie”.

De asemenea, Cîțu s-a referit la activitățiile din baruri, cluburi, discoteci și săli de jocuri, ”până la capacitatea maximă a spațiilor închise în intervalul orar 5-02”. ”Rămâne ora 02, nu am mai prelungit, dacă incidența este mai mică sau egală cu 2 la mie. Și aici, atenție, participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate. Așa era și până acum, nu se schimbă nimic”, a mai punctat premierul.

Citește și: Relaxare, dar cu „botniţă”. Lucian Bode e strict! Care sunt restricţiile de care românii nu scapă nici de la 1 august

O nouă etapă de relaxări în România. Măsurile valabile începând cu data de 1 august – DOCUMENT

305 afisari

7 COMENTARII

  1. JOS CIUMA DE LA GUVERNARE!
    GENOCIDUL TREBUIE OPRIT!
    JOS CRIMINALII SI NAZIȘTII DE LA GUVERNARE! HUO JEGURILOR NAZISTE!

  2. Bai nazistule imputit, sa vezi tu ce relaxare o sa iti dea romanasii tai, dar numai aia ne-vaxinati in cap si in vene, ca ceilalti sunt deja niste cobai mici si foarte ascultatori, serurile genetice de modificare comportamentala deja isi fac efectul la ei, chiar incep sa si arate ca niste cobai adevarati, in marime naturala !! Ha ha ha 🙂

  3. Asteptam sa apari la Untold, bai roakere, sunt multi deja care vin numai sa te scuipe in freza din apropiere, cand nu esti atent, sau sa iti dea un cap in gura, numai asa amical !! 🙂 Bai Matule, o sa fie toata nebunia si distractia de pe Pamant, sa te vedem pe tine si pe Bokuletus Pitikus Imparatus impreuna acolo, ca un fel de Frati Petreus al esentialilor puri arieni !! Covid Macht Frei, all day and all night, mothafukka 🙂

  4. Tradator nenorocit!
    Anti-romanule!
    Astia ca tine ar trebui sa aiba interzis la reproducere!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger