AcasăPoliticaGrupul de Comunicare Strategică rămâne fără șef. Andi Manciu și-a anunțat demisia

Grupul de Comunicare Strategică rămâne fără șef. Andi Manciu și-a anunțat demisia

Andi ManciuGrupul de Comunicare Strategică rămâne fără șef. Andi Manciu și-a anunțat demisia / foto: Hotnews

Demisie cu răsunet la Palatul Victoria. Andi Manciu, consilier de stat şi şeful Grupului de Comunicare Strategică, a cerut eliberarea sa din funcție, după aproape un an şi jumătate.

Într-o postare pe rețelele sociale, Andi Manciu a declarat că a fost „o perioadă dificilă, încărcată, plină de provocări și de momente care îmi vor rămâne în minte pentru multă vreme de acum încolo. Acum e momentul să pun punct și alții să preia această responsabilitate”.

„M-am hotărât să solicit eliberarea mea din funcţie începând din 1 Mai. S-a făcut aproape un an şi jumătate în care m-am ocupat în calitate de consilier de stat de coordonarea comunicării guvernamentale. O perioadă dificilă, încărcată, plină de provocări şi de momente care îmi vor rămâne în minte pentru multă vreme de acum încolo. Acum e momentul să pun punct şi alţii să preia această responsabilitate”, scrie Andi Manciu pe pagina sa de Facebook.

Manciu, acuzat că nu şi-a finalizat studiile universitare

Manciu nu era doar consilier pe probleme de comunicare, ci şi şeful Grupului de Comunicare Strategică, adică forul care s-a ocupat de raportările şi informaţiile despre pandemie care veneau dinspre Guvern. „Vreau să le mulţumesc celor care mi-au acordat încredere şi sper că tot ce am făcut le-a răsplătit această încredere. Am pus toată energia şi priceperea mea pentru a face lucrurile cât se poate de bine, în condiţiile date. A fost un maraton pe care l-am dus la final. Sunt mulţumit că las ceva în urmă în privinţa modului în care se realizează comunicarea guvernamentală, lucruri care nu pot fi întoarse, ci pot fi duse doar mai departe.

Le transmit aprecierea mea celor din Direcţia de comunicare a Guvernului, pentru faptul că au ţinut pasul cu un ritm, uneori, infernal. De prea multe ori munca acestor oameni este văzută ca un dat, ceva ce vine de la sine. Nu este aşa! Acolo în spate sunt persoane care zilnic sunt preocupate să facă lucrurile să funcţioneze, şi prea puţini le realizează sau apreciază eforturile”, a completat Andi Manciu.

În urmă cu circa șase luni, Andi Manciu a fost protagonistul unui scandal monstru după ce s-a aflat că a ajuns în fruntea Grupului de Comunicare Strategică, deși nu și-a finalizat studiile. „Domnul Eduard Andi Manciu a fost înmatriculat la Facultatea de Ştiinţe Politice, specializarea ştiinţe politice promoţia 2004-2008, dar nu a absolvit studiile universitare de licenţă”, a transmis SNSPA.

author avatar
Andreea Vlad
367 afisari

3 COMENTARII

  1. Un avorton fara studii mai putin! Nicio paguba! Se va gasi imediat alt neterminat profesional sa ii ia locul!
    Cum isi da el demisia chiar la scurt timp dupa ce s-a aflat componenta grupului!
    Ne mai mira oare ca in Romania problema Covid este gestionata execrabil si oamenii nu mai au incredere in nicio autoritate?
    Dar cei care numesc asemenea impostori in functii publice nu au nicio raspundere? Serviciile de informatii dormeau sau chiar l-au recomandat pe repetentul asta?

  2. GCS -adunatura de pripas generatoare de bulibaseala ,balbaiala ,rasoleala botezata srategica ,daca strategie este aceea: in care sa-ti furi caciula singur ,in care iti ascunzi nemernicia ,incompetenta ,iresponsabilitatea ,culpa privind moartea a mii de morti ,nu esti decat O NULITATE SI NU MERITI NUMELE DE OM !.

  3. Poate îi urmează exemplul și „alți specialiști” ai PNL și USR, dându-și demisiile, urmate de venirea unor oameni competenți, știutori de carte, patrioți și dedicați progresului României, care să pună în aplicare așa zisele programe johanniste, hă, hă, hă, cu „România educată”, „România normală” etc. După un neica nimeni ca Vlăduț Voiculescu, acum își ia tălpășița alt neterminat sau „fătălău”, cum ar zice o blogăriță isteață. Urmează ….!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger