AcasăPoliticaGrindeanu, tentat de scaunul de șef al PSD. „Mi-aș dori să...” -...

Grindeanu, tentat de scaunul de șef al PSD. „Mi-aș dori să…” – VIDEO

sursa foto: Facebook/Sorin Grindeanu

Fostul premier, actualmente prim-vicepreședintele PSD, recunoaște că are în vedere să ajungă în fotoliul ocupat actualmente de către Marcel Ciolacu, numărul 1 în cadrul Partidului Social Democrat. Așadar să ajungă în funcția supremă din cadrul PSD.

Se poate spune, așadar, că Sorin Grindeanu – actualul ministru al Transporturilor în Executivul Ciolacu – a pus ochii pe scaunul de lider al PSD.

Grindeanu a anunțat ce și-ar dori să se întâmple, în perioada următoare. Și a făcut trimitere la alegerile prezidențiale din acest an, explicând în ce condiții ar putea candida pentru cea mai înaltă funcție în PSD. Totodată, Grindeanu a spus și ce funcție nu și-ar mai dori.

Citiți și: PSD – PNL, nuntă cu alai, divorț cu scandal?!

Iohannis la NATO, o fumigenă pentru PSD

Grindeanu: „Asta îmi doresc”

„Mi-aș dori să avem congres de tipul congresului din 2001. Ceea ce ar însemna că avem președintele României și că suntem într-o zonă în care, probabil, am deveni vioara întâi în guvernul viitor. Asta îmi doresc.

Sigur că orice om politic, care nu e ipocrit și nu minte, când se înscrie într-un partid, cred că într-un final își dorește să ajungă în fruntea acelui partid. Nu e nimic… ”, a declarat Sorin Grindeanu, într-o emisiune la Digi24.

Nu exclude posibilitatea

„Dacă condițiile sunt acelea pe care le-am anunțat mai devreme, nu exclud acea posibilitate”, a completat Grindeanu, actualul ministru al Transporturilor.

Întrebat despre o eventuală nouă funcție de premier, Grindeanu a răspuns scurt: „Nu, am mai fost și nu cred că e o soluție pe care să o am, și nici nu mi-o doresc.”

 

author avatar
Andrei Coman
258 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger