AcasăPoliticaGrindeanu s-a dezlănțuit la adresa lui Nicușor Dan: „Îl rog de doi...

Grindeanu s-a dezlănțuit la adresa lui Nicușor Dan: „Îl rog de doi ani de zile” – VIDEO

sursa foto: facebook/Sorin Grindeanu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, spune că „locul metroului” nu este la minister, ci la Primăria Generală a Capitalei.

Oficialul guvernamental din fruntea Transporturilor l-a criticat pe actualul primar general al Capitalei, pe acest subiect.

Ministrul Grindeanu a subliniat, vineri, aflat într-o vizită de lucru în zona localităţii Adjud, faptul că locul metroului nu este la minister, ci la Primăria Generală, menționând că primarul Nicuşor Dan este singurul de după Revoluţie care nu a vrut să îl preia în administrare.

„Am anunțat nu o dată, ci de mai multe ori, locul metroului nu este la Ministerul Transporturilor. Este la Primăria Generală a Capitalei. Eu îl rog de doi ani de zile pe Nicușor Dan să preia metroul. Sunt absolut uimit. E singurul primar de după Revoluție care n-a vrut și nu vrea să preia metroul”, a spus Sorin Grindeanu.

Grindeanu: Metroul trebuie să meargă la Primăria Generală

Ministrul Transporturilor a subliniat că nu poți să discuți de un sistem integrat de transport în București fără metrou. „Din acest punct de vedere, metroul trebuie să meargă la

Primăria Generală. Nu înțeleg de ce refuză. I-am spus, cu toate alocările bugetare… Vă rog să vă aduceți aminte campania din 2020, când ne desena sistemul integrat de transport din București, care includea metroul. Cum poți să vorbești de un sistem integrat de transport fără metrou? Îl invit încă o dată. Sigur, cât mai are… O lună, o lună și ceva”, a mai afirmat Grindeanu. Cu trimitere la faptul că se apropie alegerile locale, inclusiv cele pentru Primăria Capitalei.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, împreună cu premierul Marcel Ciolacu și cu preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, au făcut, vineri, o vizită pe şantierul de infrastructură rutieră pentru Lotul 2 Domneşti Târg – Răcăciuni din Autostrada A7, în zona localităţii vrâncene Adjud.

author avatar
Andrei Coman
550 afisari

8 COMENTARII

  1. Grindeanu e un ministru corupt, fără realizări, încearcă, fără succes, să-l învinovățesc pe primar de eșecurile manageriale crase ale dânsului, miliarde de euro pierdute în van

  2. Grindeanu e un ministru corupt, fără realizări, încearcă, fără succes, să-l învinovățesc pe primar de eșecurile manageriale crase ale dânsului, miliarde de euro pierdute în van

  3. Io m-am ingrozit de privirea plina de greata, dispret fata de un om cu dizabilitati a lui Nicusor Dan !
    Asa trateaza el problemele cetatenilor dependenti de oxigen.Cu scarba !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger