AcasăPoliticaGrindeanu a trecut la amenințări. Avertisment pentru parlamentarii PSD! Ce se întâmplă,...

Grindeanu a trecut la amenințări. Avertisment pentru parlamentarii PSD! Ce se întâmplă, luni, la votul moțiunii

Sorin Grindeanu

Se fac ultimele calcule înainte de votul pe moțiunea de cenzură. Social-democrații sunt destul de siguri că moțiunea va trece, în timp ce Ponta acuză PSD de blat cu PNL. Va pica Guvernul Orban?

Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte al Partidului Social Democrat, are încredere că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului liberal va fi votată şi va trece. „Mâine, această moţiune de cenzură va fi votată şi adoptată”, a afirmat Grindeanu, într-o conferinţă de presă.

PSD e gata să preia guvernarea

„Nouă ni se pare esenţial ca românii să ştie, cu o zi înainte de votul pe moţiunea de cenzură, că PSD are un program de guvernare bine articulat şi extrem de minuţios, cu obiective realiste. Suntem pregătiţi în primul rând să luăm măsuri rapide”, a mai afirmat liderul PSD.

El a precizat că PSD se bazează „sută la sută” pe parlamentarii partidului. „Eu am convingerea că mâine această moţiune de cenzură va fi votată şi va trece”, a afirmat Sorin Grindeanu. Întrebat câţi parlamentari PSD vor fi în plen la votul pe moţiune, Grindeanu a răspuns: „Toţi. Cine nu se prezintă mâine sau votează invers, dacă nu există o cauză obiectivă, înseamnă că nu mai face parte din echipa PSD. Vreau să fiu cât se poate de clar din acest punct de vedere.

Parlamentul se reuneşte în şedinţă comună luni, de la ora 14,00, în ultima zi a sesiunii extraordinare, pentru a dezbate şi vota moţiunea de cenzură iniţiată de PSD şi intitulată „Guvernul PNL, de la pandemie la pande-mită generalizată. Belşug în buzunarele clientelei PNL, sărăcie în buzunarele românilor”.

Victor Ponta denunță blatul dintre PSD și PNL

Moțiunea este susținută de PSD și ALDE. Liderul Pro România Victor Ponta nu mai crede în succesul moțiunii de cenzură, el acuzând un blat între PSD și PNL. „Rezultatul cred că s-a şi scris, s-au numărat şi voturile. Nu se întâmplă nimic mâine, rămânem cu Orban”, afirmă fostul premier. El a făcut aceste declarații la lansarea candidaţilor Pro România din judeţul Ilfov

„Şi blaturile sunt foarte mari. Aici nu există PNL sau PSD, aici e un blat. Din păcate, ca să vă dau o veste proastă, blatul se duce mai departe, până la Parlament. Vă daţi seama că deja s-a negociat rezultatul moţiunii de mâine şi chiar dacă noi toţi, cei de la Pro România, o să votăm moţiunea de mâine, deja rezultatul cred că s-a şi scris, s-au numărat şi voturile. Nu se întâmplă nimic mâine, rămâne cu Orban şi cu gaşca foarte bine finanţată din Ilfov”, a spus Ponta în discursul său.

author avatar
Andreea Vlad
240 afisari

2 COMENTARII

  1. Bai Ponta,mai da-te dreacu,pune mana si voteaza,nu mai latra la luna,daca esti cinstit. Ti-ai gasit,Ponta si cinstit.

  2. cred ca Ponta are dreptate Acum spa mai imbolnavit un parlamentar psd deci 1 om minus plus ceva tradari si motiunea nu va trece din pacate.
    asa ca…………

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger