AcasăPoliticaGorghiu, despre propunerea expusa de Ponta pentru o eventuala demisie: Ridicola!

Gorghiu, despre propunerea expusa de Ponta pentru o eventuala demisie: Ridicola!

Dupa ce premierul a lasat sa se inteleaga ca ar lua in calcul varianta sa renunte la sefia Guvernului doar in cazul in care ar ajunge cu seful statului la un acord cum ca aceasta functie va ramane actualei coalitii  de guvernare, si nu va ajunge la liberali, copresedintele PNL a reactionat.

Dupa ce Ponta si-a anuntat „conditia”, Alina Gorghiu a etichetat-o fara ezitari: „ridicola”. Copresedintele PNL a tinut sa puncteze, cu adresare catre seful Executivului, faptul ca postul de premier nu e unul care se lasa mostenire, drept urmare nu se poate pune problema unei succesiuni la tron. „Am fost intrebata despre propunerea – pe care o gasesc ridicola – a lui Victor Ponta, de a semna cu Presedintele un acord de succesiune la tron. Victor Ponta nu va intelege niciodata ca functia de Prim-ministru al Guvernului Romaniei nu este un bun personal, pe care poate sa-l negocieze sau sa-l lase mostenire”, a notat Gorghiu, pe Facebook, nu inainte de a reaminti, cu tinta la acelasi adresant, faptul ca Victor Ponta nu mai conduce PSD-ul, drept urmare nu mai poate face astfel de propuneri in nota oficiala.

„Eu nu imi dau demisia din Guvern ca sa vina cineva din PNL in locul meu. (…) Eu din decembrie i-am zis lui Iohannis – daca functia de premier ramane a Coalitei nu este nicio problema  (…) nu mi-o dau ca mi-o cere dna Gorghiu demisia, (…)  daca exista o intelegere politica – aceasta Coalitie de guvernare isi duce la bun sfarsit mandatul”, afirmase, seara trecuta, al B1 TV, primul-ministru.

In acest sens va reamintim faptul ca, duminica seara, Ponta a anuntat public, printr-o scrisoare, ca a ales sa se retraga, temporar, de la sefia formatiunii in fruntea careia se afla, interimar, Rovana Plumb.

148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger