AcasăPoliticaGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ: „Am dat la PSD 500.000 euro!”. Cine a...

Gigi Becali, dezvăluire BOMBĂ: „Am dat la PSD 500.000 euro!”. Cine a primit banii de la patronul FCSB – VIDEO

Declarații incredibile vin din direcția latifundiarului din Pipera, Gigi Becali, în contextul alegerilor din acest an. Știut fiind faptul că urmează europarlamentarele și alegerile locale, iar în cursa electorală pentru Primăria Capitalei s-a înscris și fina sa, Gabriela Firea.

Finanțatorul echipei FCSB a dat de înțeles că i-a făcut o donație de 500.000 euro finei sale, candidat PSD, pentru a o ajuta în campania electorală.

Gabriela Firea, fosta șefă de la Primăria Capitalei, intră și în această vară în cursa pentru fotoliul de primar general. Senatoarea PSD are mai mulți contracandidați, printre care actualul primar general, Nicușor Dan, dar și Sebastian Burduja (PNL), Cristian Popescu Piedone (PUSL).

Gigi Becali: „A venit la mine să o ajut”

Gigi Becali a lăsat să se înțeleagă că fina sa, Firea, a venit la el cerându-i să o ajute. Omul de afaceri a declarat că a dat „la PSD” 500.000 euro, sumă ce ar urma să-i revină în buzunare, din câte a spus acesta.

„Fina mea candidează. Ea nu are bani. Candidații de la europarlamentare trebuie să dea niște bani împrumut, pe care-i iau înapoi. Și ea nu are de unde. Așa fac partidele. Și a venit la mine să o ajut, și eu i-am dat că este fină.

Eu n-am nevoie de DNA, o fac publică (n.r. donația), am dat la PSD 500.000 euro. Bani pe care mi-i dă înapoi, după ce primesc ei de la stat. Că statul le dă o sumă de bani în funcție de procentaj. Nu știu cât ia”, a spus Gigi Becali într-un videoclip postat pe canalul de Youtube zonenewstv, conform iamsport.ro.

Alegerile pentru Primăria Capitalei vor avea loc în iunie, la fel ca și europarlamentarele.

Vă amintim că în cursa pentru funcţia de primar general al Capitalei mai sunt înscriși, pe lângă Gabriela Firea, și actualul edil Nicuşor Dan, precum și Sebastian Burduja (PNL), Cristian Victor Popescu Piedone (PUSL), Diana Şoşoacă Iovanovici (S.O.S. România), Dorin Iacob (Partidul Alternativa Dreaptă), Mihai Adrian Enache (AUR), Alexandru Pânişoară (Partidul Ecologist Român), Filip Constantin Titian (independent).

Becali, în februarie: „Funcția de primar al Capitalei e grea, de bărbat”

Nu în ultimul rând, revin în atenție declarațiile pe care le făcuse Becali, în urmă cu doar câteva luni, mai precis în februarie, cu privire la fina Firea. Când spunea că funcția de primar al Capitalei „e grea, de bărbat”.

„Din punctul meu de vedere, i-aș spune să stea liniștită. I-am spus așa: «E mult mai onorant să fii senator ca femeie decât să te bați ca primar într-un oraș». Funcția de primar al Capitalei e grea, de bărbat. Bine, acum veți spune că sunt misogin, dar nu.

Bărbații sunt mult mai puternici decât femeile. Ca atare, în funcții din astea stresante trebuie să fie bărbat. Dar o știu foarte ambițioasă și este posibil să nu țină cont nici de mine, nici de Florin, și să candideze nu știu cum, poate independentă. E posibil, la cum o cunosc. Pe fina mea o susțin până la final în orice fel de funcție.

O susțin cu demnitate și am mare încredere în ea în orice funcție. Bine, la președinția partidului nu. Nici la președinția României nu o susțin. Eu nu susțin niciodată o femeie candidat la președinția unui stat. Femeia este făcută să fie stăpânită, nu să stăpânească. Bărbatul este după firea și asemănarea lui Dumnezeu, femeia doar după asemănare, nu după fire. Ca atare, femeia având stăpân, pe bărbat, ea nu poate avea funcție de stăpânire”, spunea Becali la România TV.

author avatar
Andrei Coman
906 afisari

4 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger