AcasăPoliticaGigi Becali, ATAC dur la adresa lui Viktor Orban: "Nu-i las pe...

Gigi Becali, ATAC dur la adresa lui Viktor Orban: „Nu-i las pe unguri să treacă peste FCSB”

gigi-becali

Gigi Becali a avut o ieşire dură la adresa lui Viktor Orban, după ce premierul maghiar şi-a afişat susţinerea faţă de echipa de fotbal Sepsi Sf. Gheorghe.

Patronul FCDSB a adoptat un discurs agresiv și, în esență, xenofob, deși a incercat sa tina disputa într-o zonă sportivă.

Becali vrea să-l ţină „la coadă” pe Orban

Gigi Becali a comentat ascensiunea formației Sepsi Sfântu Gheorghe, care a fost susținută de Orban din tribune la meciul din Conference League cu Olimpija Ljubljana (3-1).

Dacă nu-i avem pe maghiari, cu cine ne mai batem? Ne batem între noi. Dacă se ridică, investesc eu mai mulți bani. Nu-i las pe unguri să treacă peste FCSB. Ei, niciodată în viața lor, nu vor trece peste o echipă românească.

Când va îndrăzni Orban să facă ceva, îi dau în cap. Pac, Sepsi jos! De ce? Investesc bani. Nu o las pe Sepsi. Nu e discriminare, nu? Să nu se considere discriminare. Să nu spună lumea «De ce investește bani?». Sau că e amenințare.

Pe Sepsi o vom ține la ghilotină. O să o țin la respect. Dacă văd că Sepsi OSK prinde putere, o să mai investesc 10 milioane de euro.

Vom spulbera tot ce e neam cu Sepsi OSK. La fotbal mai dau bani doar dacă Sepsi OSK o să ridice capul. Nu-i permit să ia campionatul în România. Trebuie să-l ținem la coadă pe Orban. O să vin la stadion doar dacă Sepsi OSK prinde viteză cu Orban.

Vă promit că Sepsi OSK nu va ridica prea mult capul. Dacă Sepsi sau Csikszereda ridică un pic capul, investesc bani mulți. «Tot ce mișcă-n țara asta, râul, ramul, mi-e prieten numai mine, iară ție, dușman este», Vikor Orban. Poate să vină cât vrea pe stadioane, vai de capul lui. Cât sunt eu în fotbal, el să-și pună pofta în cui!

Eu mă bat cu Guvernul maghiar. Îl invit la luptă. Să vedem care e mai puternic. I-am arunca mănușa lui Viktor Orban rusul. Viktor Orban Putin”, a declarat Gigi Becali la conferința de presă.

author avatar
Andrei Ștefan
463 afisari

7 COMENTARII

  1. După cum îi numim pe românii din sud (și) machedoni tot așa îi numeam pe românii din nord și est unguri sau ungureni. Ungur nu este maghiar. Sau vreți să ziceți că baciul ungurean din miorița…?

  2. Felicitari dle Becali! Adevarat Patriot!
    Ati vazut comportamentul ticalos al lui Victor Orban si l-ati pus la punct. Foarte bine ati facut!
    Continuati tot asa!
    Afara cu criminalii din Tara noastra!.

  3. Din cauza la oieri ca tine peste care da rapidu si le calca magarul pana si Ungaria a ajuns Fifa pe locul 37 iar Romania Fifa e pe 54.Nu ca Burleanu i un bou ci ca oierii nu produc branza de top 10…

  4. Acest analfabet si prostanac Becali sa stea in bianca lui ,are el si calitati dar in politica este zero barat

  5. Bai fekali, bai oierule batut cu 10 pwula deodata in cap, bai trantore agramat, ti-au dat la lingurica marele Sapunaru si marele ex-ceferist Dugandzic in Jiulesti Sud de ai ramas maska, bai agariciule tampit !! Ha ha ha 🙂 Vezi ca la intrarea in Sat Berxeni trebuie sa scrie cu litere mari: 7 ANI FARA TITLU !! Ha ha ha 🙂 O sa mai intrii tu cu clovnii tai de mercenari in cupele europene cand o sa le dai iar mita minim 5 milioane de iepuroi, altfel o sa sugi o banana, o acadea, un sorici in fiecare an !! Vezi ca mafiotii aia batrani de la UEFA te-au luat la ochi, stii tu bine de cand, cu meciul FeCeSeBeaua – Manchester City 0-5, cand inainte meci i-ai facut pe patronii aia arabi de la City tot felul de negrii si de musulmani, iar aia te-au parat la UEFA, si de atunci aia te sunteaza in fiecare sezon, asa ca aia e, o vei lua de fiecare data in mana, mai bine incepi sa te ocupi numai se stana ta de oi, si lasa oitele de la FC Stana Berxeni la altii, ca tu ii bagi efectiv in pamant !! Ha ha ha 🙂 Multumim, bai fekaliotule ordinar ca ai distrus Steaua, asa ceva numai tu puteai sa faca, bai trepadusule suprem, tu esti cel mai prost si tampit trepdus din Bukale !! Hai Pepsi !! Ha ha ha 🙂 Ti-a transmis Orban ungurul ca poti sa ii prinzi mielul de cate ori vrei !! Toti rad de tine, si de latraii gigisti, sunteti cei mai ametiti din mamaliga 1 🙂 Bai fekali tzaranule, daca ungurii de la CFR, aia din Gruia, au castigat campionatul cu marele Balgradean in poarta, iti dai seama ce campionat puternic e cel la care participa si echipa ta de magarusi amatori 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger