AcasăPoliticaGheorghe Flutur, votat preşedinte interimar al PNL. Deciziile luate duminică de liberali...

Gheorghe Flutur, votat preşedinte interimar al PNL. Deciziile luate duminică de liberali după demisia lui Cîțu

Gheorghe fluturGheorghe Flutur, votat preşedinte interimar al PNL. Deciziile luate duminică de liberali după demisia lui Cîțu

După ce l-au dat jos pe Florin Cîțu de la conducerea PNL, la doar 6 luni de când l-au ales, liberalii s-au reunit, duminică, în Consiliul Naţional al partidului, pentru a decide soarta formațiunii politice.

Gheorghe Flutur a fost validat de către liberali pentru preluarea interimară a funcţiei de preşedinte. Lucian Bode va fi secretar general interimar al formaţiunii.

Anunțul a fost făcut de către Flutur, care a spus că votul a fost în unanimitate.

Congres PNL pe 10 aprilie

Legat de congresul programat pentru duminica viitoare, Flutur a spus că la acesta vor participa 1.600 de elegați.

De la ora 12.00 este programată o ședință extraordinară a Consiliului Național al partidului. Pe ordinea de zi se va afla un singur punct – convocarea Congresului extraordinar pe 10 aprilie. Atunci, PNL își va alege un nou președinte, cel mai probabil Nicolae Ciucă.

La presiunea colegilor săi, Florin Cîţu şi-a anunţat, sâmbătă, demisia din funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal.

Florin Cîțu și-a anunțat demisia de la șefia PNL la doar șase luni de la instalarea în funcția de președinte al partidului, în contextul în care liderii partidului care l-au susținut au cerut acum schimbarea sa din funcție și organizarea rapidă a unui nou congres al PNL.

author avatar
Andreea Vlad
183 afisari

3 COMENTARII

  1. Și astfel sa pus ultima lopata de pământ peste cadavrul PNL, el fiind înlocuit de camarila lui Petrov PDL

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger