AcasăPoliticaGheorghe Flutur, nervos după ce a pierdut șefia CJ Suceava. A răbufnit:...

Gheorghe Flutur, nervos după ce a pierdut șefia CJ Suceava. A răbufnit: „Nu mai accept. Până aici” – VIDEO

Gheorghe Flutur (sursa foto: PNL Suceava)

Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, președinte în funcție al Consiliului Judeţean Suceava, a răbufnit, după ce a pierdut șefia CJ-ului, după mai bine de un deceniu în care a ocupat acest fotoliu. Și în care spera să mai rămână, motiv pentru care a candidat la recentele alegeri.

Acesta a fost filmat, foarte nervos, într-o întrunire la care au participat și alți liberali.

Acesta a ţipat la primarul în exerciţiu al municipiului Suceava, Ion Lungu, şi l-a acuzat că a trădat partidul, potrivit Antena 3. De altfel, postul TV a și prezentat imaginile cu Flutur nervos. Imagini ce surprind momentul în care liberalul își spunea nemulțumirile, pe un ton ridicat, deși se presupune că se auzea destul de bine, mai ales că avea în mână un microfon.

Nu mai accept. Domnul Lungu, până aici. Pentru că dumneata ai trecut peste mine (…). Eu plec acasă. Faceţi-vă bine, dragii mei. Ipocrizia…”, a spus Gheorghe Flutur pe un ton apăsat.

Flutur, zilele trecute: Alegătorii au întotdeauna dreptate!

Reacția lui Gheorghe Flutur vine în contextul în care, zilele trecute, își recunoștea, practic, înfrângerea în cursa de duminică, 9 iunie, alegeri la care a încercat să câștige un nou mandat la șefia CJ Suceava.

„Alegătorii au întotdeauna dreptate! Având în vedere rezultatele care se prefigurează la președinția Consiliului Județean Suceava, doresc să felicit câștigătorul și să mulțumesc sucevenilor care m-au votat pe mine și echipa mea”, transmitea Flutur, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a PNL Suceava. „Urez succes noii echipe și sper în dezvoltarea în continuare a județului Suceava”, a completat acesta.

Din câte s-a aflat, liberalul a pierdut şefia Consiliului Suceava în fața candidatului PSD, Gheorghe Şoldan.