AcasăPoliticaGermania insistă: Rusia se pregătește să atace Europa! România, ținta lui Vladimir...

Germania insistă: Rusia se pregătește să atace Europa! România, ținta lui Vladimir Putin!

Germania insistă: Rusia se pregătește să atace Europa! România, ținta lui Vladimir Putin!

Potrivit publicației germane BILD, surse din serviciile de informații europene sugerează că Rusia ar putea lansa un atac asupra Europei în timpul iernii 2024-2025. Un factor crucial îl reprezintă alegerile prezidențiale din SUA din acest an.

Un avertisment vine și din partea premierului polonez Donald Tusk, care spune că Rusia poate ataca Europa în câțiva ani dacă țările din Uniunea Europeană nu trag concluzii din restructurarea economiei ruse pe linii militare și nu își întăresc capacitățile industriei de apărare.

Anul 2024 poate veni cu vești groaznice, dacă viitorul lider SUA nu va putea ține situația sub control

Tabloidul german Bild a citat surse din serviciile de informații europene, care sugerează că Rusia ar putea lansa un atac asupra Europei în timpul iernii 2024-2025, dacă Statele Unite se trezesc „fără un lider” în urma alegerilor prezidențiale din SUA din 2024, vezi Previziuni pentru 2024. Alegerile din SUA decid viitorul omenirii.

Acestea susțin că o potențială lovitură rusă asupra Europei ar putea avea loc în perioada de tranziție prezidențială, în condițiile în care președintele Joe Biden nu va fi reales.

Perioada de tranziție se întinde pe o durată de trei luni, de la alegerile prezidențiale americane din noiembrie 2024 până la oficializarea lor, în ianuarie 2025.

Potrivit sursei de informații, Rusia ar putea urmări să lanseze un atac asupra Europei în această tranziție, mai ales dacă principalul candidat republican, fostul președinte Donald Trump, va fi reales.

Pe parcursul campaniei sale pentru președinție, fostul președinte Donald Trump a criticat în mod repetat nivelul ajutorului pe care administrația președintelui Joe Biden îl oferă Kievului.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a avertizat anterior că rezultatul viitoarelor alegeri prezidențiale din SUA din 2024 poate influența „foarte puternic” cursul războiului Rusiei împotriva Ucrainei.

Grupul de reflecție german DGAP a emis avertismente prealabile națiunilor occidentale, sugerând că Rusia ar putea lansa un atac direct împotriva NATO în „în doar șase până la 10 ani”.

Estul Europei, în bătaia puștii rusești

Agenția de securitate națională a Poloniei a avertizat că Rusia ar putea ataca NATO în mai puțin de 36 de luni. Oficialii polonezi au sugerat anterior că Rusia ar putea viza un membru al alianței NATO din Europa de Est, inclusiv țări precum Polonia, Estonia, România și Lituania.

Miercuri, 03 ianuarie 2024, premierul polonez Donald Tusk a declarat că protejarea spațiului aerian și întărirea flancului estic al NATO reprezintă astăzi o „prioritate absolută”.

Vrem să mobilizăm întreaga Uniune Europeană, iar pentru aceasta folosim toate mijloacele diplomatice și de convingere posibile, astfel încât să înțeleagă că fără o creștere radicală a eforturilor de înarmare, vom rămâne cu mult în urmă”, a explicat Donald Tusk.

Asta va însemna un lucru: Europa se expune la un atac direct al Rusiei în următorii câțiva ani”, a subliniat Tusk, adăugând că nimeni nu se poate îndoi că „în această perspectivă strategică, Europa este ținta agresiunii ruse, iar acest lucru se va întâmpla atunci când superioritatea Rusiei în capacități militare va fi evidentă”.

România, spectator în cazul unui război cu rușii

În trecut Național a realizat un material pe baza unor rapoarte ale MApN, în care este precizat ce s-ar întâmpla cu România în cazul unui atac rusesc: „În caz de război, rușii ocupă Bucureștiul in 6 ore!”

Află mai multe despre posibiliile scenarii de atacare a României aici.

 

author avatar
Mihail Ioan
3.358 afisari

28 COMENTARII

  1. Friții ăștia sunt pe nicăieri. Le este ciudă că devin insignifianți în politica și economia Ioropei.

  2. Serios?? Chiar unii n-au ce lucra numai sa creeze panica si ipocrizie!! Rusia nu ataca pe altcineva numai ucraina dar probabil unii din conducerea nato si nu numai doresc razboi mondial si sa bage fraierii la inaintare cum ar fi memrii estici nato, america nici un caz nu va participa la conflict!

      • Chiar asa? Hai sa ne ducem iar dupa fenta Germaniei! Nu ne-a ajuns cacialmaua pusa la cale de Germania impreuna cu conducatorii tradatori ai Romaniei ca sa bage Croatia in Schengen si din care Romania a iesit mai umilita decat a fost vreodata. Hai sa cumparam rachete pe care sa le „imprumutam” Ukrainei!

  3. A lua în serios un tabloid destul de dubios este un gest neserios. Speculații care se vând. Probabil pe filiera RT, rămasă activă.

  4. BILD este o adunatura de jidanai care vor sa starneasca pe toti contra tuturor. Daca lumea lor se duce dracului, ei vor ca si altii sa sufere.
    Talmudica capra a vecinului.

  5. Germania ,hai mars!!! Si la toti nemtii care se dau ceea ce nu sunt .Sa va ierte cine mai poate!!

  6. Scholz s-a angajat față de americani la un buget militar de peste 100 mld. dolari anual. Evident, o mare parte vor fi pe achizitii de armament american si pe ajutor moca pentru Ucraina. Iar cheltuielile astea uriase trebuie justificate cumva. Cum? Pai, ”ne ataca rusii”, in ciuda oricarei evidente si a oricarei logici. Dar, oricum, asta demonstreaza, daca era nevoie, ca lumea e plina de ticalosi in stare sa inventeze astfel de baliverne și de prosti care sa le creada.

  7. Atunci când retorica războiului pentru Ukraina a murit , acum urmează retorica cu atacarea Europei . SUA trebuie să vândă armament , iar într-un final vor crea o nouă mizerie pentru a distruge lume declanșând al trei-lea război mondial . SUA este cel mai mare instigator la ură , înarmare război . Chiar nu vedeți cu toții acest adevăr ? De la înființarea SUA are peste 200 de ani de război , doar 25 de ani de pace , sute de mii de civili omorâti , tari invadate ,distruse , propriul popor înarmat până-n dinți incat nici în școli nu se mai poate învăța în siguranță . Dacă nu acceptam LGBT , drogurile ,armele sau capul plecat nu suntem democrați suntem comuniști, putinisti , sau chinezi . Cretini din această clică condusă de SUA vor să distrugă umanitatea iar câțiva să se ascundă în bunkarele lor .

  8. Germania, devenita nazista dupa ce sustine o tara nazista(Ucraina), are un dinte contra Rusiei care a provocat declinul Germaniei naziste a lui Hitler…
    Asa ca minte cu non-salanta de cate ori are ocazia…

    • Nazistii sunt socialistii nationalisti ca tine si javra aia odioasa de ceasca, blestemat fie sufletul si neamul lui si al tau in veci. Du-te dupa el!

  9. Propaganda securistă satanistă și plină de șarlatani, o dă cu războiul că ne atacă Rusia spre sfârșitul anului, ca să le cumpărăm cele 200 de rachete obosite și să obțină ei prin fraudă 1.2 miliarde de euro din acest contract de propagandă satanistă LGBT USA NATO

  10. Este o teza falsa aceasta cum ca Rusia va ataca Europa. Menirea ei este ca Europa sa continue sa pompeze bani in Ucraina, spre realizarea intereselor USA cu privire la slabirea Europei si la vanzarea armamentului invechit. Armata si influenta SUA trebuie scoase din Europa, iar fara instigatorii NATO va fi pace.

  11. Și acum iuropenii si mai ales românii să se kake pe ei de frica vreo 5-10 ani ca-i atacă rușii!

  12. O stire de rahat , pe unde sa atace rusii ?,n-au terminat cu Ucraina ! si vor ataca si Romania -O PROSTIE.
    Adevarul ,vezi stirea Romania cumpara 200 de rachete Patriot ?-1 MILIARD $ = HARACIUL ANUAL PENTRU INALTA POARTA !.
    De ce sa aiba Romania bani sa faca investitii cand Romania trebuie mulsa ca orice colonie !.

  13. Aiurea! Stire „pe surse”, adica un fas, la fel de reala ca aia cu Covid-ul venit de la liliecii verzi de pe planeta rosie! Prostia asta e facuta strict pentru justificarea unor comenzi uriase pentru industria de armament. Cine fabrica armament? Aici e raspunsul. Foarte nasol e ca presa se decredibilizeaza de tot dand astfel de gogosi pe post de „stiri”. Daca Rusia se pregatea sa atace Romania, 1), la ce capacitati militare fabuloase aveam noi n-avea nevoie de pregatiri, 2) nu afla Bild.

  14. Cati oameni nevinovati au pierit in cele doua Razboaie Mondiale DIN CAUZA Germanie? Ha?
    Pentru ce sa atace Putin Europa, ca s-o forteze sa-i dea gaze ieftine, sau pentru ce? Pentru peisaje?

  15. Citind comentariile celor care sustin guvernul criminal de la Kremlin, am inteles ca de fapt Rusia vrea binele europenilor dar nu o lasa SUA.

    • 🙂 intotdeauna a vrut ” binele” nostru.De la aurul furat….pana la traditiile comunisto-dictatoriale.
      Asa cum A3 incearca sa reabiliteze dictatorul care ne-a intors cu 50 de ani inapoi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger