AcasăPoliticaGeorge Simion, viitorul preşedinte al României? Victor Ponta a făcut anunţul surprinzător...

George Simion, viitorul preşedinte al României? Victor Ponta a făcut anunţul surprinzător pentru alegerile din 2024

simion george aurGeorge Simion, viitorul preşedinte al României? Victor Ponta a făcut anunţul surprinzător pentru alegerile din 2024

Victor Ponta i-a prevăzut un succes răsunător lui George Simion pentru alegerile prezidenţiale din 2024, în cazul în care co-liderul AUR va candida.

Fostul preşedinte PSD a declarat că-l vede în turul al doilea al alegerilor: „PSD are 2-3 candidaţi, la PNL Ciucă, că doar nu vine Cîţu, şi sigur George Simion, care va ajunge în turul 2, pe modelul Vadim Tudor 2000. Problema e ce facem până în 2024”.

Simion îl vrea pe Iohannis plecat înainte de 2024

George Simion a anunţat că speră ca Iohannis să nu stea la Cotroceni până în 2024, dar a precizat că va propune oameni de valoare pentru postul de preşedinte. Totuşi, liderul AUR nu a exclus ca el să fie candidatul, dacă situaţia o impune şi colegii îi cer asta.

Sunt oameni mai potriviți ca mine că să fie preşedintele României. De asta am creat AUR, că să propunem oameni valoroși în funcţii publice.

Pentru prezidențialele din 2024 …sau poate mai devreme dacă îl demitem pe Iohannis, o să venim cu propuneri de oameni valoroși ai României.

Nu mă dau în laturi dacă nu o să aibă cine să ducă lupta. Mai e cale lungă și o să ducem discuții cu oameni mai potriviţi decât mine să ocupe funcţia asta”, a declarat George Simion la România TV.

Liderul AUR, ironic după ce irlandezul beat a spart Parlamentul

George Simion declarat că nu-i vine să creadă cum un cetăţean irlandez „beat rang” a reuşit să pătrundă în clădirea Parlamentului, fără a fi observat, spunând că „ar fi bine să avem instituţii puternice care să nu ne ia aşa de fraieri”.

Cum era? Era un cetăţean beat rangă ce a confundat hotelul cu Parlamentul. A reuşit să sară gardul şi ce a ma făcut? Era beat rangă şi a sărit gardul. Nu l-a observat nimeni!

Refuz să cred lucrul ăsta (că nu l-a observat nimeni). E amuzant aşa să îţi imaginezi parcursul ăsta. Nu ştiu dacă domnul din Irlanda a venit cu vreun sejur, cu vreun tichet de vacanţă şi dacă era inclusă vreo vizită în Parlament pentru dumnealui.

Prima oară când am citit ştirea am zis că au revenit la birou cei din coaliţia de guvernământ. Titlul era că hoţii au călcat Parlamentul noaptea trecută”, a declarat deputatul AUR, George Simion, pentru sursa amintită.

author avatar
Andrei Ștefan
2.753 afisari

21 COMENTARII

  1. George Simion pare un om onest , dar trebuie sa treaca la un nivel superior de la cel de baiat bun , mai o glumita , mai o vorba buna . purcica este moarta in cotet !

  2. daca ponta este un puturos si joaca basket si mananca pop corn si bea o bautura racoritoare , acum comenteaza sansele lui Simion la prezidentiale . Simion a batut tara la pas , asta este secretul succesului , nu sa stai cu , c urul la tv unde nu se uita nimeni .

  3. Nu va fi, din cauză că nu este nici român get-beget, nici naționalist adevarst, nici unionist curat. E un fripturist de șatra. Un mincinos cât Everestul. Iar Ponta o face pe Casandra libidinoasa.

  4. Cred ca acest domn e un politician de viitor si daca va candida la prezidentialele ce vor urma va avea mari sanse de a obtine un rezultat f bun
    Ii doresc succes.

  5. Stați liniștiți, la felul în care votează românii nu va câștiga la un scor mare, președinte va ieși cine știe ce tembel ca până acum. Când au mai votat românii cu mintea? Nu vedeți că de după Iliescu sunt votați tot felul de frustrați, care nu au nici în clin, nici în mânec cu politica sau cu ROMÂNIA. Băsescu a dus statul român spre disoluție iar Johannis a continuat „opera” acestuia, România lucrului bine făcut fiind o himeră. Mai nou, un discreierat de la Guvern, pe numele său Moraru, dacă nu mă înșel, acuză AUR de legionarism dorind să-l scoată în afara legii. Individul o fi având afinități cu Iliescu? De ce? Iliescu a pus ștampila pe fruntea lui Vadim Tudor și a partidului său de extremism, acum reieșind că multe din afirmațiile lui Vadim erau cât se poate de reale.

  6. Cred, ca Dumnezeu , inca nu ne-a opacizat mintile intr-atat incat sa nu vedem ce stampilam. N-am nimic cu OMUL dar, parca e nevoie de mai mult. Ori, daca s-a gandit ca persoanele potriviute la care face referire sant de genukl „Ghita, pumni in cap”, atunci, clar, santem „pe drumul cel bun”.

  7. culmea dezinformarii la tv raitaru : nils smeker spune , ascultati-l pe Simion cum vrea la cotroceni . si dupa ce da inregistrare cu , Simion acesta spune ca nu vrea . asa nesimtire greu de inghitit !

  8. Agitație în copăiță! Bezmeticul ăsta e de râsul curcilor. Face valuri imaginare. Totuși, nația asta nu s-a coborât atât de jos încât să-i dea o șansă unui neica nimeni. Așa că ar face bine să-și strângă de pe acum catrafusele.

    • Candidează tu că poate tu eşti mai deştept zdreanța dracului şi dute la Socola şi interneazăte că au mare nevoie de retardați mintali ca tine găozarule!

  9. Nu uitați, președintele îl alege ambasadorul SUA,care este șeful CIA pe zona. Dacă urmăriți în istoria noastră, președintele a fost ales pe voturi externe ,contralate de serviciile secrete. Simion nu are șanse,pentru că nu se ploconoște la americani. Nu înțelegeți că președintele e ales în raport de interesele in zona.

  10. Simion va fi presedine, arma lui : poporul român care e numeros și bate cu votul… restul rămîne cu degetul în gură, minim pe economie vă așteaptă hoților!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger