AcasăPoliticaGeorge Simion şi Virgil Popescu, la un pas de bătaie în Parlament....

George Simion şi Virgil Popescu, la un pas de bătaie în Parlament. CIRC pe banii contribuabililor! (VIDEO)

George-Simion-Popescu-parlament George Simion şi Virgil Popescu, la un pas de bătaie în Parlament. CIRC pe banii contribuabililor!

George Simion l-a agresat pe Virgil Popescu în timp ce acesta vorbea, luni, de la plenul Parlamentului, în timpul moțiunii simple împotriva ministrului Energiei. Simion îi striga lui Popescu că este „un hoț” în timp ce ministrul Energiei îi spunea că este „un prost”.

Virgil Popescu i-a cerut permisiunea președintelui de ședință să-i comunice deputatului AUR să se ducă să-i spună președintelui Rusiei, Vladimir Putin, să scadă prețul gazelor naturale.

Simion l-a apucat de gât pe Virgil Popescu

George Simion a avut o izbucnire violentă, într-un episod fără precedent în plenul Parlamentului. Co-liderul AUR l-a apucat de gât pe ministrul Energiei, apoi i-a strigat în față, de mai multe ori, ministrului Popescu, „ești un hoț”, care, la rândul său, l-a făcut prost pe adversar.

În urma incidentului, ședința de plen în care se dezbătea moțiunea de cenzură depusă împotriva ministrului Energiei a fost suspendată.

Este pentru prima dată în istoria perlamentarismului când un ministru sau un vorbitor, în timp ce își ține discursul, este agresat fizic. În aceste condiții eu nu pot să continui ședința. Convoc ședința Biroului Permanent. Declar ședința închisă”, a fost anunțul din Parlament care a urmat episodului halucinant.

Era dezbătută moţiunea simplă

Moțiunea simplă depusă de USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu era dezbătură luni după-amiază în plenul Parlamentului, votul urmând să aibă loc miercuri.

Potrivit deputaților USR, ministrul Popescu „periclitează” în fiecare zi securitatea energetică a României şi trebuie să plece imediat din această funcţie.

Potrivit USR, ministrul Popescu „periclitează” în fiecare zi securitatea energetică a României şi trebuie să plece imediat din această funcţie.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că parlamentarii social-democrați vor vota împotriva moțiuii simple pentru demiterea ministrului Energiei.

author avatar
Andrei Ștefan