AcasăPoliticaGeorge Simion şi Virgil Popescu, la un pas de bătaie în Parlament....

George Simion şi Virgil Popescu, la un pas de bătaie în Parlament. CIRC pe banii contribuabililor! (VIDEO)

George-Simion-Popescu-parlament George Simion şi Virgil Popescu, la un pas de bătaie în Parlament. CIRC pe banii contribuabililor!

George Simion l-a agresat pe Virgil Popescu în timp ce acesta vorbea, luni, de la plenul Parlamentului, în timpul moțiunii simple împotriva ministrului Energiei. Simion îi striga lui Popescu că este „un hoț” în timp ce ministrul Energiei îi spunea că este „un prost”.

Virgil Popescu i-a cerut permisiunea președintelui de ședință să-i comunice deputatului AUR să se ducă să-i spună președintelui Rusiei, Vladimir Putin, să scadă prețul gazelor naturale.

Simion l-a apucat de gât pe Virgil Popescu

George Simion a avut o izbucnire violentă, într-un episod fără precedent în plenul Parlamentului. Co-liderul AUR l-a apucat de gât pe ministrul Energiei, apoi i-a strigat în față, de mai multe ori, ministrului Popescu, „ești un hoț”, care, la rândul său, l-a făcut prost pe adversar.

În urma incidentului, ședința de plen în care se dezbătea moțiunea de cenzură depusă împotriva ministrului Energiei a fost suspendată.

Este pentru prima dată în istoria perlamentarismului când un ministru sau un vorbitor, în timp ce își ține discursul, este agresat fizic. În aceste condiții eu nu pot să continui ședința. Convoc ședința Biroului Permanent. Declar ședința închisă”, a fost anunțul din Parlament care a urmat episodului halucinant.

Era dezbătută moţiunea simplă

Moțiunea simplă depusă de USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu era dezbătură luni după-amiază în plenul Parlamentului, votul urmând să aibă loc miercuri.

Potrivit deputaților USR, ministrul Popescu „periclitează” în fiecare zi securitatea energetică a României şi trebuie să plece imediat din această funcţie.

Potrivit USR, ministrul Popescu „periclitează” în fiecare zi securitatea energetică a României şi trebuie să plece imediat din această funcţie.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că parlamentarii social-democrați vor vota împotriva moțiuii simple pentru demiterea ministrului Energiei.

author avatar
Andrei Ștefan
767 afisari

14 COMENTARII

    • Pe cozile de topor de la PNL numai cu suturi în fund la propriu, mai poți sa, i scoți de la jefuirea țări

    • În România criza energetica a declanșat, o cozile de topor anti românești de la ONG usr + și holera galbena PNL, la ordinul progresistilor UE care visează cai verzi în energie și, au interzis exploatarea cărbunelui, deși tari ca și China, Rusia și India tureaza exploatarea pt a-și suplimenta energia, ba și Germania se angajează prin 2050 ca renunță la acest sistem, numai România eșuată a lui Werner vrea sa rămână docila, cu acest cap de creta Popescu, răbdarea poporului român umilit, are limite domnilor parlamentari și deputați

  1. parchetul s-a si sesizat imediat impotriva lui Simion , dar pentru jaful asupra romanilor de miliarde nu vad nimic . asa sa le dea Cel de Sus !

  2. Avea toată dreptatea din lume să-l ia inclusiv de gât și sa i-l rupă! Simion l-a luat pe după gât(cum se spune în vulg). Agresiv gestul lui Simion, dar nu l-a luat de gât. Jurnalism de doi lei!
    Dovada ca virgilut trebuia sa aibă gatul puțin rupt a fost și replica lui cu „prost”. Simion prost nu e, în schimb virgilica și tot partidul lui sunt niște hoți!!!!

  3. ahhhhhhh , ce cap in buzoaiele lui Popescu imi imaginez… Cum as fi in locul lui Simion..

  4. MAFIA DE LA CRAIOVA SI MEHEDINTI…HOTII DE LA ENERGIE..HIDROELECTRICA, NUCLEARELECTRICA…CU CINE ESTE IN MASONERIE JEGUL DE POPESCU, OLTEAN BUN DE SCUIPAT SI DE CALCAT CU CAMIONUL? CU NICU MARCU..ALA CARE ARE GRIJA SA SE SCURGA BANII SPRE OFFSHORURI…CRISTI BURCI, ISARESCU, ILIE SARBU CONECTAT PUTERNIC LA MAFIA OLTEANA…CIUCA, CIUCA CINE TE-A PROTAPIT SA STAI PRECUM CUMATRA IN FOFOLOANCA GOALA IN GEAM??? OLTEANU E INDRACIT DIN NASTERE, IL DA DRACU MA-SA DIN BURTA EI..IA UITATI-VA ALCUI JEG E POPESCU, POPI-L-AR SATANA…CUM SA ISI FACA PROCURATURA TREABA DACA PREDOIU SI IRINEL PAUN SUNT PE FELIE ..ALINA BICA ERA CAT PE CE SA FACA PARTE DIN BAROUL DOLJ…ARDE-V-AR FOCUL OLTENI BORATI SI HOTI…GEOANA, CIUCA SI TOATA SCURSURA CU CATU MATU IN FRUNTE
    …SA IASA CAMIOANELE SA FUGITI DRACU DIN TARA ASTA ….VA FREACA GRIJA DE DEVESELU? PLESNI-V-AR JUGULARELE ….POPESCULE MERITI ARUNCAT LAGROAPA DE GUNOI …POPI-TE-AR SATANA CU TOT NEAMUL TAU….SICTIR HOTULE!!! MAFIA DIN JUSTITIE TREBUIE SA APERE MAFIA BANDITEASCA DIN ENERGIE…

  5. Bai Simion, trebuia sa dai un ditamai cap in gura la mafiotul ala de hot de Virgilica Putza Mika !! Ha ha ha 🙂 Ce draku pot sa iti faca dulapul de la Cotroceni, ca doar ai imunitate parlamentara, asa ca poti sa ii dai la totii hotii aia de acolo chiar si cate o mare pwula in gura, ca nu au ce ssa iti faca !! eventual iti da ceva amenda, dar tu ai bani, plus ca ai acces si la ceva vocati scumpi, asa ca tot scapi, stii si tu, bai Simion, cum e treaba, in Ferma Animalelor, adica in Noul Gulag Digital, unii sunt mai egali decat altii !! Ha ha ha 🙂 Bai, postacilor platiti cu ora de cei de la sri si sie, rapid incolonarea ca la Auschwitz, si mars inapoi pe site-urile alea de nazisti imputiti de la g4media, adevarul si republica, acolo va e locul, nic draku nu va baga in seama !! Sau voi credeti ca inca e vorba de ceva dialog, pe undeva ? Bai anonim, iar ai bagat ceva faina in tine, din acelea care te fac high, ca te bagi ca muska in kakat !! Ha ha ha 🙂 Simion Presedinte !! In Bukalistan !! Ar fi mai tare decat in orice film post-apocaliptic !!

  6. Gestul lui Simion mi sa părut mai mult de curtoazie că și cum i-ar fi șoptit ; Amorul meu carne pe varză sial inimii calabalâc te-am cunoscut la marmeladă .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger