AcasăPoliticaGeorge Simion și mai mulți parlamentari AUR au descins la Guvern. Cer...

George Simion și mai mulți parlamentari AUR au descins la Guvern. Cer să discute cu premierul Ciucă: „Am venit pentru că altfel…” – VIDEO

(sursa foto: captură video)

Co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor și câțiva parlamentari ai AUR au venit, luni, la sediul Guvernului, chiar înainte să înceapă o ședință a liderilor Coaliției. Din câte a anunțat chiar George Simion, aceștia vor să discute cu premierul Ciucă. Doar că, deocamdată cel puțin, nu au fost primiți în incinta Palatului Victoria.

Simion a adus în atenție aglomerația apărută recent în unele vămi din țară. „Au fost colegii mei (în vamă, n.n.) la acest sfârșit de săptămână și au venit cu o serie de propuneri semnate inclusiv de șefii DSU Timiș, DSU Arad. Colegii mei, ca demnitari, au venit cu niște soluții urgente pentru a debloca situația din vămi.

Am venit pentru că altfel se pare că nu se poate discuta cu reprezentații acestui Guvern, se pare că tot Raed Arafat conduce în România în acest moment, am venit cu niște soluții”, a susținut George Simion, din curtea Palatului Victoria.

Simion: Așteptăm să ne primească domnul Ciucă sau adevăratul conducător al Guvernului, domnul Raed Arafat

Simion și parlamentarii AUR speră să fie primiți pentru a discuta cu șeful Guvernului, cu premierul Nicolae Ciucă.

„Așteptăm să ne primească, pentru că și vocea opoziției trebuie să se audă și vocea românilor care sunt carantinați pe nedrept în aceste zile – acum sunt cozi imense la Nădlac, la Borș. Trebuie făcut cumva ca să nu se mai aplice carantina pentru cei care au test PCR și trebuie să funcționeze mai repede vămile, că de asta plătim taxe și impozite. Așteptăm să ne primească domnul Ciucă sau adevăratul conducător al Guvernului, domnul Raed Arafat”, a mai susținut Simion, în fața presei.

De altfel, Simion a transmis live, pe pagina sa de Facebook, imagini de la sosirea sa și a colegilor din AUR, la sediul Guvernului. La Palatul Victoria a ajuns și Marcel Ciolacu, pentru a participa la ședința coaliției, programată să înceapă la 11.30. Vă amintim că la ora 12 urmează să înceapă ședința de Guvern.

247 afisari

2 COMENTARII

  1. Foarte bine!!!!!

    UN LUCRU NU ÎNȚELEG EU: DE CE FILIALELE DIN ȚARĂ NU SCOT LUMEA LA PROTESTE???

    Eu, chiar dacă nu prea-mi place de ei, îi voi vota!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger