AcasăPoliticaGeorge Simion şi Claudiu Târziu, atac la Klaus Iohannis! Cum vor să...

George Simion şi Claudiu Târziu, atac la Klaus Iohannis! Cum vor să „umble” la banii preşedintelui

George_Simion_si_Claudiu_Tarziu_AURGeorge Simion şi Claudiu Târziu, atac la Klaus Iohannis! Cum vor să "umble" la banii preşedintelui

Partidul AUR a depus 230 de amendamente la Legea bugetului 2021.

Printre acestea, cele mai importante ar fi reducerea bugetului Administraţiei Prezidenţiale şi al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării la nivelul anului 2018, a bugetului SRI şi SIE la nivelul anului 2019, dar şi scăderea cu 90% a finanţării partidelor politice.

Trebuie să punem punct risipei de bani publici și să acționăm eficient în acele zone strategice pentru țară.

Românii sunt sătui să audă cum li se taie drept după drept, în vreme ce unii care conduc se lăfăie plătind în stânga și în dreapta privilegii, ridicând paravane, protejându-și viitorul financiar pe spatele celor care muncesc”, a declarat George Simion, lider AUR.

De asemenea, conform unor surse, parlamentarii AUR îşi doresc ca şi nstituţia preşedintelui să primească mai puţini bani. „Bugetul pentru anul acesta este unul al sărăciei, care lovește în multe categorii sociale și care aduce atingere interesului național.

Domenii strategice precum educația și sănătatea sunt trase pe linie moartă. Amendamentele pe care le aducem vin să restabilească dacă nu normalitate, măcar supraviețuirea pentru acestea”, a subliniat senatorul Claudiu Târziu, copreședinte AUR.

AUR are şi domenii la care vrea suplimentarea bugetului

Amendamentele senatorilor și deputaților AUR vizează și suplimentări bugetare în domenii-cheie, precum cel al educației, al sănătății, al agriculturii sau al tineretului și sportului, dar şi în următoarele domenii:

  • creșterea bugetului pentru sistemul educational;
  • mărirea sumelor acordate medicilor de familie;
  • suplimentarea bugetului pentru sustinerea programelor, serviciilor si activităților de tineret și sport (digitalizare, tabere studențești);
  • creșterea sumelor pentru despăgubiri acordate producătorilor agricoli în caz de calamități naturale;
  • acordarea voucherelor de vacanță la nivelul anului 2020;
  • dublarea sumei actuale de aproape 500.000 de euro pentru sprijinirea așezămintelor religioase din afara granițelor, unde se desfășoară activități deosebite în vederea menținerii identității lingvistice, culturale și religioase a românilor din afara granițelor;
  • suplimentarea bugetului Autorității Naționale pentru Cetățenie, în vederea prelucrării unui număr cât mai mare de dosare de cetățenie;
  • alocarea unei sume de aproape 60 de milioane de lei pentru repatrierea rămășițelor pământești ale românilor decedați în străinătate și bugetarea integrală a programului de burse pentru elevii români din Ucraina și extinderea către alte comunități istorice românești aflate în risc major de asimilare.
author avatar
Andrei Ștefan
1.082 afisari

5 COMENTARII

  1. Cred ca ar fi lamuritor pt.toti cetatenii sa aflam cate milioane de lei a cheltuit Iohanus din Bugetul Tarii numai cu naveta saptamanala Bucuresti-Sibiu si retur cu 5 masini,intre care o ambulanta ultra super dotata,cu medici,asitente,politisti,securisti,in cei 6 ani decand ” fericeste poporul cu Romania lucrului bine facut,pas cu pas,Romania educata cu WC -urile in fundul curtii scolilor in care se ineaca copiiii care merg la scoala,nu cei care au abandonat scoala pt. ca nu au ce manca,nu au cu ce se incalta.” Pt. Cocotatul navetist fara abonament,sunt bani,naveta este gratuita,nu sunt bani pt. studenti si elevi.

  2. Sistemul a facut in asa fel incat opozitia sa nu aiba nici o putere. Pot depune cate amendamente vor, unele chir necesare. Nu vor avea sorti de izbanda impotriva ciumei galbene si a puilor de securisti.

  3. False atacuri atat timp cat Sosoaca/AUR/PNR nu vrea ca prostimera pe care o manevreaza sa srie ca maica-sa face parte dintre femeile mason.OARE DE CE? Ce crime impotriva romanilor savarsesc aceste femei?Se mai dezleaga inca un mister din aparitia urlatoarei Sosoaca in politica stalinist/nazista a regimului Klaus Iohannis. Mama lui Sosoaca /Ivanovici este in loja feminina a masoneriei !
    La minutul 3,09 din video este mama urlatoarei Sosoaca/Ivanovici Diana, membra masonica cot la cot cu generalul securitatii comunist/criminal ceausiste Constantin Onisor, secretar general al PNR/Sosoaca. Asa se explica de ce fiica-sa , o dezagreabila , mojica femeie este alaturi de securistii si generalii stalinisti din PNR. CE FAC ROMANII? SE UITA SI ASCULTA URLETELE VESTITOARE DE MOARTE ALE PNR/SOSOACA. https://www.youtube.com/watch?v=Ai88Cy8KtgU&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1qRN2liYztb6WdSoGHsPUlyu92O71PYLtOu9_9yRIf6BWaHYqrera27Xk

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger