AcasăPoliticaGeorge Simion sare cu sfaturi pentru Nicușor Dan: „Mi s-a părut a...

George Simion sare cu sfaturi pentru Nicușor Dan: „Mi s-a părut a fi într-o depresie gravă. Să se ducă să caute ajutor specializat” – VIDEO

George Simion sare cu sfaturi pentru Nicușor Dan: „Mi s-a părut a fi într-o depresie gravă. Să se ducă să caute ajutor specializat” - VIDEO (sursa foto: Antena3)

După ce recent s-a remarcat stând „în coasta” primarului Capitalei, când Nicușor Dan a dat declarații în fața presei, după audierea într-o comisie de la Parlament, pe o temă de real interes pentru bucureșteni, cea a termoficării, George Simion a revenit cu o recomandare pentru actualul edil. Care, spune co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor, îi pare a fi în depresie.

„I-am lăsat și un comentariu pe Facebook că e cazul, după un an de zile, să înțeleagă. Nu mai e un ONG-ist, e primarul general al Bucureștiului și trebuie să se ocupe de căldură, de plata facturilor, trebuie să ne dea un preț, trebuie să fie lumea lămurită”, a declarat în primă fază Simion, joi seară, într-o intervenție în direct la Antena 3.

Simion, despre primarul Capitalei: ”Nu e posibil să aibă o asemenea prestație”

Simion a mai dezvăluit un amănunt despre Nicușor Dan, în contextul audierii acestuia la Parlament, știut fiind faptul că primarul s-a cam supărat, la un moment dat, acuzând „glumițe” venite din partea șefului comisiei și amenințând că pleacă din ședință.

Co-președintele AUR îl îndeamnă pe primarul Capitalei, pe care îl vede că ar fi în depresie, să ia o pauză și apoi să revină – în forță.

„Sincer să vă zic – și uman vorbind – domnul Nicușor Dan mi s-a părut a fi într-o depresie gravă. Și asta e de înțeles, cumva, dar măcar să își ia două-trei săptămâni vacanță, să se ducă să caute ajutor specializat și să revină în forță, pentru că nu e posibil să aibă o asemenea prestație.

Pur și simplu s-a ridicat din timpul comisiei, nu am putut să-i adresez nicio întrebare și a plecat. Și își uitase și paltonul, că a ieșit la declarații și după aia s-a dus înapoi în cameră după palton, mă întreba pe unde să iasă. În fine, l-am dus până la urmă, l-am condus”, a mai declarat George Simion.

Audierea lui Nicușor Dan la Parlament a avut loc miercuri, „Domnule președinte, eu am venit aici la o discuție serioasă. Și sunt la dispoziția dvs. Dar dacă începem cu glumițe din astea, eu mă ridic și plec”, i-a transmis, la un moment dat, Nicușor Dan senatorului Daniel Zamfir – VEZI AICI.

Dan: ”Pesediștii din fruntea comisiei, supușii politici ai Gabrielei Firea, au căutat constant să deturneze scopul discuției”

După ce a fost la ședința comisiei parlamentare, Nicușor Dan a transmis un amplu mesaj pe Facebook, la care a comentat și Simion, în care a căutat să ofere unele explicații. „Din respect față de instituția Parlamentului, am mers azi la ședința Comisiei parlamentare de anchetă pentru stabilirea cauzelor creșterii substanțiale a prețurilor gazelor naturale și energiei electrice, ca să prezint informații despre prețul gigacaloriei, subvențiile și investițiile pentru sistemul de termoficare al Capitalei, despre eforturile pe care le facem pentru bucureșteni în acest context. (…)

Dar pesediștii din fruntea comisiei, supușii politici ai Gabrielei Firea, au căutat constant să deturneze scopul discuției, transformând ședința de azi într-un circ ridicol. Nu-i interesează pe acești pesediști și nici pe stăpâna lor cum putem face mai suportabilă pentru bucureșteni povara facturilor din această iarnă; îi interesează în schimb un spectacol de prost gust, care să facă uitați, pe cât posibil, cei patru ani de batjocură firistă la adresa sistemului de termoficare din București”, a susținut Dan.


480 afisari

4 COMENTARII

  1. Prestatie la Mucusor = prostatie , sau mai exact asta e starea lui naturala, de semileguma

  2. Bă, tipul e vai de capul lui. Nu-l apăr, i-aș trage-un cap în gură de să-i sară dinții, dar omul ăsta pare speriat, de parcă ar avea o țeavă de 9mm lipită de cap tot timpul.
    Nu cumva e cineva în spatele lui care-l strânge de biluțe? Întreb, na, că bârfele din târg zic că și-ar fi depus demisia de vreo 4 ori până acum și i-a fost refuzată.
    Poate încearcă Național să afle cine-l manevrează pe ciumetele ăsta?

    • Ciumete ești tu, bă, idiotule. Omul e bun simt și educat. E.clar ca nu e făcut pentru politică și pentru a conduce. Dar sa îl intitulezi tu ciumete nu indica decât ca ești un jeg. Marș în m m.

  3. Bai Plikusor, ti-a trebuit si tie sa intrii in cloaka de porci din Bukale, acum sa vedem cum si in ce conditii o sa poti si sa iesi din ea, bai tantalaule de gogoman !! Ha ha ha 🙂 Bai, daca isi bate joc de tine pana si un descult ca Simion, e cazul sa iti dai singur in fiecare seara cel putin 10 palme peste ceafa, sa te trezesti si tu la realitate, bai impostorule ratat !! Bi, cum se uita la la tine in poza, zici ca e un clip dintr-un film de mafioti romani, dar prosti !! Ha ha ha 🙂 Multumim, bai Plikusor, nu uita totusi sa iti iei spagile lasate tie, stii tu unde sunt, ca nu ai vrea ca sa ajunga altii la ele, si tu sa ramai pe uscat !! Si bai, astia postacilor de partid unic nazist care v-ati pierdut pe aici, e bine sa reveniti pe g4media, adevarul/pravda si hotnews, va simt lipsa cobaii cu 3 neuroni functionali !! Si, bai ala care injuri, vezi ca dupa ce incepe iuresul, cum o sa ramai fara dinti in gura, asta in cel mai bun caz, bai tarfa userista ordinara !! Nazi Triple Vaxxin Macht Frei, dar numai in Occidentul decadent si ateu 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger