AcasăPoliticaUPDATE. George Simion s-a dus la conferința ministrului Energiei/Popescu a apărut, într-un...

UPDATE. George Simion s-a dus la conferința ministrului Energiei/Popescu a apărut, într-un final, în fața presei: „O bătaie de joc” – VIDEO

(sursa foto: captură video)

Liderul AUR i-a cam dat peste cap planul ministrului Energiei, Virgil Popescu, care ar fi urmat să iasă în conferință de presă, luni, la ora 12.30, fiind așteptat să vorbească despre așa-numita „taxă pe soare”.

UPDATE: Cu aproape o oră întârziere față de ora anunțată inițial, ministrul Energiei e ieșit în conferință de presă. Și a început cu câteva referiri la prezența liderului AUR la sediul instituției pe care o conduce, ceea ce a dus la amânarea declarațiilor sale în fața presei.
„Singura miză pentru care a venit aici a fost să facă circ (…) Ce-a făcut astăzi George Simion e o bătaie de joc al adresa instituțiilor statului și a opiniei publice”, a spus Popescu.

UPDATE: „Văd că ministrul Energiei este un laș, nu vine la conferința de presă, nu vrea să dea ochi în ochi cu parlamentarii (…) ce-a trebuit să arăt am arătat. (…) nu știu dacă au temei legal pentru care să mă amendeze (…) ăsta e modul în care Virgil Popescu alege să discute cu opoziție și cu românii”, a mai spus deputatul aflat în fruntea AUR, până să iasă din sediul Ministerului Energiei.


În locul ministrului a apărut, la pupitru, George Simion. Astfel că ziariștii aflați la conferința de presă, care-l așteptau cu explicații pe liberalul Popescu, l-au avut în prim plan pe liderul Alianței pentru Unirea Românilor.

„Pe ușă am intrat. Mi s-a spus că nu aș avea dreptul să particip la această conferință de presă. Am venit, am urcat. Dacă am încărcat vreo lege, să-mi spună instituțiile statului”, a susținut Simion de la pupitrul din instituția condusă de către Virgil Popescu, citat de hotnews.ro.

Conferința de presă a fost amânată. Nu se știe momentan când ar urma să înceapă și nici când își va face apariția ministrul Energiei în fața jurnaliștilor. Virgil Popescu „se ascunde de români, și-a amânat conferința de presă” a acuzat politicianul.

George Simion a transmis imagini live pe pagina sa de Facebook.

author avatar
Andrei Coman