AcasăPoliticaUPDATE. George Simion s-a dus la conferința ministrului Energiei/Popescu a apărut, într-un...

UPDATE. George Simion s-a dus la conferința ministrului Energiei/Popescu a apărut, într-un final, în fața presei: „O bătaie de joc” – VIDEO

(sursa foto: captură video)

Liderul AUR i-a cam dat peste cap planul ministrului Energiei, Virgil Popescu, care ar fi urmat să iasă în conferință de presă, luni, la ora 12.30, fiind așteptat să vorbească despre așa-numita „taxă pe soare”.

UPDATE: Cu aproape o oră întârziere față de ora anunțată inițial, ministrul Energiei e ieșit în conferință de presă. Și a început cu câteva referiri la prezența liderului AUR la sediul instituției pe care o conduce, ceea ce a dus la amânarea declarațiilor sale în fața presei.
„Singura miză pentru care a venit aici a fost să facă circ (…) Ce-a făcut astăzi George Simion e o bătaie de joc al adresa instituțiilor statului și a opiniei publice”, a spus Popescu.

UPDATE: „Văd că ministrul Energiei este un laș, nu vine la conferința de presă, nu vrea să dea ochi în ochi cu parlamentarii (…) ce-a trebuit să arăt am arătat. (…) nu știu dacă au temei legal pentru care să mă amendeze (…) ăsta e modul în care Virgil Popescu alege să discute cu opoziție și cu românii”, a mai spus deputatul aflat în fruntea AUR, până să iasă din sediul Ministerului Energiei.


În locul ministrului a apărut, la pupitru, George Simion. Astfel că ziariștii aflați la conferința de presă, care-l așteptau cu explicații pe liberalul Popescu, l-au avut în prim plan pe liderul Alianței pentru Unirea Românilor.

„Pe ușă am intrat. Mi s-a spus că nu aș avea dreptul să particip la această conferință de presă. Am venit, am urcat. Dacă am încărcat vreo lege, să-mi spună instituțiile statului”, a susținut Simion de la pupitrul din instituția condusă de către Virgil Popescu, citat de hotnews.ro.

Conferința de presă a fost amânată. Nu se știe momentan când ar urma să înceapă și nici când își va face apariția ministrul Energiei în fața jurnaliștilor. Virgil Popescu „se ascunde de români, și-a amânat conferința de presă” a acuzat politicianul.

George Simion a transmis imagini live pe pagina sa de Facebook.

author avatar
Andrei Coman
250 afisari

8 COMENTARII

  1. prostalaul se simion si acum crede ca de la virgil popescu se trag toate . de ce psd , pnl , udmr care sint la guvernare s-au opus la motiune sa fie demis , te-ai intrebat vreodata t i g a n e ? ai ramas cu apucaturile de pe stadioane .

    • Am numele “anonim”, stau pe trotineta electrica toata ziua, ma ft in k.ur, am steag ukrainean la profil, am toate boosterele pfizer in mine, si aubt imprumutat la banca sa am internet.
      PS: in timpul liber ma ft in k.ur pe publi 24

    • Da bah de la virgil se trage totul. el a inchis capacitati de productie fara sa puna nimic in loc, el a inscris energia la bursa din …. viena, el e omul americanilor, el vrea taxa pe soare, dare-n p ula mea!

  2. Toate se trag de la Virgilau
    De la vandutul presedinte plavan
    De la Catzu,maimutoiul cel rau
    Si de la Orbanul ,somer betivan!

    Tu soarece scarbos ,a cui lingator esti
    Zici de Simion ca e al lui PUTIN trompeta
    Dar tu bai jigodie,lighioana ce esti
    A cui trompeta esti bai rahat cu gambeta?

    A lui Soros , mosneagul cu minti ratacite
    Esti o stoarfa ce tara ti-o vinzi la taraba
    Dihanie rea cu benzinarii impanzite
    Lucrezi contra noastra ,si furi .Esti o javra

  3. Toate ca toate dar de ce sunt cercetati jandarmii care l -au lasat pe Simion sa intre?
    De cine se teme Virgilica de isi pune bariera umana la usa ministerului?
    E tarlaua lu’ masa sau e institutie publica unde orice om are acces?
    Face conferinta doar cu cei care ii plac? Sa vorbeasca in oglinda!

  4. Dragi români, voi sunteți #rezistenți. Ați fost în stradă că a angajat Dragnea niște pupeze pe neveu. Eeee… acum trebuie să plătiți propaganda pe care ați halit-o la greu.
    Mai o tură cu trotineta, mai un puf pe nas pe la Untold și vă trece dezamăgirea.
    Abia aștept să anunțe Guvernul că subvențiile s-au terminat că dezamăgirea se mută direct în portofelele voastre pline de crypto. Auch, altă țeapă la care ați pus botul vârtos.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger