AcasăPoliticaGeorge Simion s-a dezlănțuit la adresa lui Raed Arafat: „A pus pe...

George Simion s-a dezlănțuit la adresa lui Raed Arafat: „A pus pe butuci sistemul de Ambulanță din România”

George Simion s-a dezlănțuit la adresa lui Raed Arafat: „A pus pe butuci sistemul de Ambulanță din România” (sursa foto: Facebook)

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) pune tunurile pe secretarul de stat aflat în fruntea Departamentului pentru Situații de Urgență.

Sunt acuzații dure formulate de către George Simion la adresa șefului DSU, Raed Arafat.

Domnul Arafat nu ne salvează de nimic. A pus pe butuci sistemul de Ambulanță din România. Noi suntem singurul partid care îl contestă pe domnul Arafat. Când vom ajunge la guvernare nu o să-l mai ținem în structurile statului. Întrebarea este cine îl votează? El este secretar de stat, e o funcție politică. Cine este domnul Arafat și cine ne conduce pe noi? Care e calitatea domnului Arafat și ce servicii are în spate?”, a declarat șeful AUR la România TV.

Liderul AUR: Sunt niște oameni care, indiferent cine este la guvernare, sunt ținuți acolo

Simion a continuat tirul îndreptat către secretarul de stat din cadrul MAI care conduce, la momentul de față, Departamentul pentru Situații de Urgență.

„În statul român sunt niște oameni care sunt deasupra legii. Sunt niște oameni care, indiferent cine este la guvernare, sunt ținuți acolo. Din câte înțeleg, domnul Arafat dacă este demis își ia jucăriile și pleacă. Doar că, acele jucării au costat sute de milioane de euro şi sunt plătite de români”, a mai susținut Simion.

Raed Arafat, test pozitiv la COVID

Recent, Raed Arafat a făcut public faptul că a ieșit pozitiv la testul pentru COVID-19. Și că, urmare a acestei situații, va lucra o perioadă de acasă. Șeful DSU a făcut anunțul via Facebook, luni seară. „După un test rapid administrat de mine acasă, în aceasta seară, am ieșit Covid pozitiv. Acesta după ce dimineață testul a fost negativ, eu purtând masca FFP2 tot timpul în cursul zilei de azi.

Simptomele pe care le am la acest moment sunt ușoare. Voi continua să lucrez de la domiciliu în următoarele zile”, a transmis Raed Arafat în seara zilei de 18 aprilie.

author avatar
Andrei Coman
786 afisari

13 COMENTARII

  1. Cu parere de rau domnule Simion ati pierdut o ocazie. Astfel de evenimente trebuie pregătite.

    • Apropo, acest Aur mai trăiești, ca nu mai vad nimic sa facă pt cetățean, i afara de câteva povești, parca ia înghițit pe toți confortul în parlament

  2. poponautul de arafat sa isi faca test pcr si dupa aia inca cel putin alte 3 teste independente pe banii lui

    • Își face pe draku, nu mai fiți naivi, voi credeți, ca și, a făcut pe bune cineva din ăștia care ne îndemnau de dimineață și pana seara, ca să ne facem acest ser experimental și ca este eficient și sigur, au păcălit mulțimea cu tot felul de minciuni

  3. Acest SIMION ,o goarna de patefoh,dar referitor la .Cazul Ambulanta , drept graieste,ba chiar GOLANIA SMURD (fara referire la lucratorii din cadru smurd) este si mai grava !

  4. Simion stie cat a muncit Arafat pentru a crea SMURD ? habar nu are , de fapt nu are habar de nimic ! e un zero barat !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger