AcasăPoliticaZelenski NU mai vorbește în Parlamentul României / „Viteazul președinte ucrainean...”

Zelenski NU mai vorbește în Parlamentul României / „Viteazul președinte ucrainean…”

sursa foto: Facebook/George Simion

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, se află marți, 10 octombrie 2023, la București. Se va întâlni cu președintele și premierul, dar rămâne de văzut dacă va ajunge, până la urmă, să susțină și un discurs în Parlamentul României, cum era programul oficial.

Program despre care s-a aflat că s-ar fi schimbat în ultimul moment.

Liderul AUR a reacționat ironic față de vehiculata anulare a discursului pe care ar fi urmat să-l susțină, în Parlament, liderul de la Kiev, aflat, marți, la București.

Mesajul lui George Simion

George Simion a postat un scurt mesaj pe pagina sa de Facebook.

E OFICIAL: Cu durere în suflet, anunțăm că viteazul președinte ucrainean Volodimir Zelinski nu va mai veni astăzi în Parlamentul României. Merge doar la Iohannis”, scrie Simion pe Facebook.


Volodimir Zelenski a ajuns marți în România. În scurt timp urmează să fie primit de către președintele Klaus Iohannis la Cotroceni. Ulterior discuțiilor, cei doi şefi de stat vor face declaraţii de presă comune.

De la ora 17.40 este programată să înceapă întrevederea cu Marcel Ciolacu, la Guvern.
Între aceste două întâlniri oficiale, liderul de la Kiev ar urma să ajungă în Parlament, pentru a susține un discurs. Momentan nu e clar dacă președintele ucrainean va mai susține discursul programat, marţi, de la ora 17,00, în plenul reunit al Parlamentului. Se vehiculează, pe surse, că acest discurs ar fi fost anulat.

author avatar
Andrei Coman
1.225 afisari

13 COMENTARII

    • Orice om cu o minimă inteligența își dă seama, că prezența în țară a acestui individ ,este de-a mai trasa și cerși niște pretenții și bani ,doar nu credeți că va discuta problema critică a minorități române din Ucraina, Polonia a procedat cel mai corect cu acest individ ,ignorând -ul

  1. Place sau nu, daca se confirma, AUR a punctat foarte bine. Un discurs al lui Zelenski in Parlamentul Romaniei ar fi fost o sfidare, chiar un sacrilegiu.

  2. ce sa caute jelinski in parlament?
    el are treaba cu werner, sa-i explice cotele apelor dunarii.
    sluga la sluga trage si esuat la esuat.
    doi titirezi fara tara si inchinatori la zeul banului.

  3. Se întâlnesc tusea cu junghiul, Lolek și Bolek, Pat și Patachon! Ce dracu mai vrea și ăsta? Nu ne-a „cauzat” destule???

  4. Șoșoacă zicea că îl rupe pe Jelenski dacă-l prinde la parlament. I-o fi și lui frică, e cam pe țeavă…

  5. Viteazul președinte s-a speriat de o mahalagioaica. Ciudat. Părea tare curajos pana acum.

    • viteazul presedinte vizitator nu este decat o marioneta a intunericului, iar diana sosoaca singurul om politic actual cu valente de lider adevarat.
      si desteapta si patrioata. aceasta este diana sosoaca, o femeie puternica pentru o tara care trebuie sa redevina puternica.

  6. A fugit ca un las cu coada intre picioare la Cotroceni, sa ii ofere Mutulica niste sprijin neconditionat, ca a ramas nevasta-sa fara bani de bijuterii

  7. Acestă marionetă ce seamănă doar rău pe unde trece, Canalul BASTROE la durut in cur de noi, a dărâmăt bisericile românești din UKRAINA, a interzis în școli limba română română… ce mai vrei ne sfidează in față, CRIMINALUL va termina in față plutonului de executie sau înainte de asta

  8. Klaus Johannis sa nu uite ca a fost ales de 18% din totalul cetățenilor cu drept de vot din România!!!
    Cu toate acestea, se comporta ca un dictator,luând decizii de unul singur, fără a se asigura dacă acestea sunt în interesul poporului român :vezi achiziția cu 3%din PIB de „tigai” americane,suport nelimitat pt ucrainieni în timp ce țara suferă la multe capitole din lipsa de fonduri sau atitudinea de „vasal” fățișă pt „partenerul strategic”…. Dumnezeu întârzie, dar nu uită! Veti vedea…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger