AcasăPoliticaUPDATE. George Simion, liderul AUR, stropit cu cerneală pe față la Iași,...

UPDATE. George Simion, liderul AUR, stropit cu cerneală pe față la Iași, de Ziua Unirii Principatelor/S-a deschis dosar penal – VIDEO

George Simion, liderul AUR, s-a trezit stropit cu cerneală pe față! Momentul, surprins în imagini - VIDEOGeorge Simion, liderul AUR, s-a trezit stropit cu cerneală pe față! Momentul, surprins în imagini - VIDEO (sursa foto: captură youtube/bzi)

Incident de Ziua Unirii Principatelor, la Iași, cu George Simion în prim plan, mai exact în vizorul unei persoane care, la un moment dat, i-a aruncat în față cu ceea ce pare a fi cerneală de culoare albastră.

UPDATE 1: George Simion a făcut declarații pe tema incidentului în urma căruia a ajuns să fie „albăstrit” pe față. „A aruncat cineva cu cerneală. Ăsta nu e motiv să ne strice bucuria şi sărbătoarea. Să stropească, nu e nicio problemă, dar să ţină minte cine a condus ţara timp de 32 de ani. Eu nu mă supăr. Rog poliţia să nu-l amendeze pe individ, oricine ar fi. Nu voi face plângere. E o sărbătoare naţională. Dacă aşa a considerat el să facă… Noi îl iubim şi îi iubim pe toţi românii, indiferent de apartenenţa politică”, a spus George Simion, citat de Agepres.

UPDATE 2: S-a aflat că în acest caz polițiștii au deschis un dosar penal și că se vor continua cercetările. „Bărbatul bănuit că ar fi aruncat cu substanţă lichidă de culoare albastră asupra altei persoane a fost condus la sediul poliţiei pentru verificări, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt şi luării măsurilor legale ce se impun”, au declarat reprezentanţii IPJ Iaşi, potrivit aceleiași surse.


Aflat, luni, 24 ianuarie, la Iași, de Ziua Unirii Principatelor – Mica Unire, alături de Claudiu Târziu, celălalt președinte al Alianței pentru Unirea Românilor, dar și de susținători ai AUR, George Simion s-a trezit la un moment dat „pictat” pe față.

Din câte se poate vedea din imagini, martorii la scenă au sărit să îl șteargă pe Simion pe față, cu o căciulă. „Hai să continuăm manifestația” – este auzit la un moment dat spunând deputatul aflat în fruntea AUR.

1.027 afisari

13 COMENTARII

  1. Aici este mana cozilor de topor trădătoare Soroșiste, care simt ca suveranitatea statului prinde accensiune, de ce n, au mers în hora Werner și sleata de ciuma ți galbeni în frunte cu trădătorul de neam și țară câțu, ca eu le scuipam în batista

  2. ACUM A FOST ALBASTRIT DIN AURIT.DUPA NESIMTIREA DE CARE DA DOVADA PE UNDE MERGE,MA BUCUR CA A PRIMIT CEEA CE MERITA.

  3. Gesturi ca astea fac doar incapabilii sa se confrunte sau sa zica ceva artuculat din neuroni , un biped sarac cu duhul!!!

  4. Va dați seama ce kakat în fata lua Werner și sleata de ciumati PNL dacă mergeau în acea horă, dacă amărâți asta de Simion, care nu, i demult în politică

  5. Un eveniment ciudat – intr-o postare video avea partea stângă albastră, in timp ce dreapta era neatinsă. In alte filmări apare cu cu partea stângă neatinsă….o scamatorie ieftină in care si-angajat pe cineva sa-l atace

    • dupa prima tuica ai vazut pe stanga si dupa urmatoarea pe dreapta . lasa-te de beutura ghiorlane !

  6. Si domnul Alecsandri a aruncat cu cerneala la 1859 si a spus:
    Hai să dăm mână cu mână
    Cei cu inimă română,
    Sa-nvârtim hora frăției
    Pe pământul României 🇹🇩!

    Iarba rea din holde piară!
    Piară dușmănia-n țară!
    Între noi să nu mai fie
    Decât flori 🌸 și armonie!

    Măi muntene, măi vecine
    Vino să te prinzi cu mine
    Și la viață cu unire
    Și la moarte cu-nfrățire!

    Unde-i unul nu-i putere
    La nevoi și la durere
    Unde-s doi 💪 puterea crește
    Și dușmanul nu sporește!

    Amândoi suntem de-o mamă
    De-o făptură și de-o seamă,
    Ca doi brazi 🎄🎄 într-o tulpină
    Ca doi ochi 👁 👁 într-o lumină.

    Amândoi avem un nume,
    Amândoi o soarta-n lume.
    Eu ți-s frate, tu mi-ești frate,
    În noi doi un suflet bate!

    Vin’ la Milcov cu grăbire
    Să-l secăm dintr-o sorbire,
    Ca să treacă drumul mare
    Peste-a noastre vechi hotare,

    Și să vază sfântul soare
    Într-o zi de sărbătoare
    Hora noastră cea frățească
    Pe câmpia Românească !

    La multi ani Romania!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger