AcasăPoliticaGeorge Simion l-a „pierdut” pe Cîțu: „Unde s-a ascuns? Îi este frică?...

George Simion l-a „pierdut” pe Cîțu: „Unde s-a ascuns? Îi este frică? Unde este micuțu’?” – VIDEO

George Simion l-a „pierdut” pe Cîțu: „Unde s-a ascuns? Îi este frică? Unde este micuțu'?” - VIDEO (sursa foto: George Simion/Facebook)

Cum nu l-a văzut la ședința de joi a Parlamentului, în care au loc dezbateri pe programul de guvernare și pe lista Guvernului Ciucă, înainte de momentul în care se va ajunge la votul de încredere, George Simion, co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a întrebat, de la microfonul sălii, unde e Florin Cîțu.

„Pe procedură, domnul președinte – nu l-am văzut pe președintele Senatului, pe domnul Florin Cîțu. Pe unde se ascunde?”, a vrut să afle George Simion.

Iar Marcel Ciolacu i-a răspuns, scurt, că „pe procedură nu este nicio problemă, este doamna vicepreședinte (Alina Gorghiu-n.n)”.

Săgeți una după alta

„Unde s-a ascuns Florin Cîțu? Îi este frică? Este jenat, poate intră în depresie?! Unde este micuțu’, unde a plecat Florin Cîțu?”, a fost auzit întrebând, în rime, co-președintele AUR.

„Probabil este cu domnul Klaus Iohannis, l-a trimis la produs, l-a trimis la câștigat președinția PNL? Domnii de la PNL, ce s-a întâmplat? Dacă aveți demnitate – un singur lucru: bila neagră în urna albă și bila albă în urma neagră”, a susținut Simion.

Vă amintim că după aceste dezbateri se va trece la vot. Pentru a fi învestit, Guvernul Ciucă are nevoie de 234 de voturi „pentru”.

324 afisari

3 COMENTARII

  1. nu are de cine sa-i fie frica intr-o tara fara justitie si unde tradatorii de tara sint protejati si promovati . vrei sa-ti dau o mie de ex ? toti scapa pe banda rulanta cu achitari dupa dosare facute la misto intentionat sa fie respinse !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger