AcasăPoliticaGeorge Simion, de la AUR, vrea să lase partidele fără bani! Cu...

George Simion, de la AUR, vrea să lase partidele fără bani! Cu ce destinaţie a venit în privinţa subvenţiilor pentru aceste formaţiuni

george simionGeorge Simion, de la AUR, vrea să lase partidele fără bani! Cu ce destinaţie a venit în privinţa subvenţiilor pentru aceste formaţiuni

Co-președintele AUR, George Simion, a precizat, cu două săptămâni în urmă, că, pentru început, propunerea AUR este de a se tăia 90% din alocațiile pentru partidele politice prevăzute în bugetul de stat pe acest an.

Propunem, în primă instanță, tăierea cu 90% pentru anul 2021, în actuala formă de buget, pentru partidele politice. Altfel, nu vom fi de acord cu tăierea gratuității pentru CFR pentru studenți.

Este absolut anormal să iei sute de milioane de lei pentru partidele politice și să ataci și studenții, dar să ataci și o companie care se menținea, cât de cât, pe linia de plutire datorită acestui sprijin, CFR-ul.

Să lovești în CFR și să lovești și în industria HORECA prin tăierea tichetelor de vacanță„, a explicat Simion.

Liderul AUR a vorbit luni despre redirecţionarea subvenţiilor pentru partide

Liderul AUR, deputatul George Simion, le-a propus guvernanților, luni, la dezbaterile din plenul reunit al Parlamentului cu privire la legea bugetului de stat pe 2021, ca subvențiile acordate partidelor să fie redirecționate către construirea de spitale.

De ce nu aţi tăiat bani de la partidele politice? Puteaţi să o faceţi. Noi o să vă votăm bugetul, un buget de criză, dacă tăiaţi banii de la partide şi nu mă refer la toate partidele.

AUR votează bugetul de criză dacă ne tăiaţi cele 4 milioane aferente. V-am spus că punem aceşti bani pentru construirea unui spital. Stă în pixul dvs să modificaţi. Nu vrem să luăm 4 milioane de euro.

Avem şi noi 3 primari ai AUR. Nu vrem să ajungem la guvernare peste 4 ani şi să dăm bani cu dedicaţie pentru primarii noştri, fără a avea un plan de ţară.

Mai avem amendamente pe care o să le votăm în stil caracteristic, dar aşteptăm. Acceptaţi ca cele 4 milioane euro să nu se ducă la partidul nostru, ci la construirea unui spital?”, a spus George Simion.

author avatar
Andrei Ștefan
175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger