Cauta

Reacție incredibilă a liderului AUR! George Simion, declarații care îți vor schimba părerea despre el!

George-Simon

George Simion, de la AUR, UIMEŞTE din nou: face un anunţ periculos, în plină pandemie!

Co-fondatorul surprizei de la alegerile parlamentare a dezvăluit că și-a făcut testul PCR și acesta a arătat că este infectat cu noul coronavirus. Acesta spune că nu avea niciun simptom și că totul nu este decât o industrie.

Am făcut un asemenea test PCR la Timișoara. Am iesit pozitiv la coronavirus. Nu aveam niciun simptom. E o industrie„, a spus George Simion. Aşadar, Simion se înscrie în rândul coronascepticilor.

George Simion vrea alegeri anticipate

Noi le-am promis oamenilor să nu facem coalitie de guvernare cu actualele partide guvernamentale. Avem timp să creștem. S-ar putea să avem alegeri anticipate. Nu așteptăm până în 2024 să-l dăm jos pe Iohannis pt că națiunea română are nevoie de președinte acum, nu în 2024„, a spus liderul AUR.

Pentru ce militează AUR?

Noi avem mandat de la alegători să nu facem coaliție, nici cu stânga, nici dreapta. Dar avem proiecte pe care le vom discuta cu fiecare forță politică în parte. Am văzut că nu avem voie să colindăm, am inteles că avem voie să tăiem porcul. Vom lupta pt ce am spus în campania electorală. Și pt ca micul producător să fie promovat.

Suntem o țară bogată. Resursele noastre naturale trebuie folosite în interesul României. E normal ca noi sa fim stăpâni la noi acasă. Noi nu mai avem voie să creștem fructele și legumele noastre pe pământ românesc„, a mai zis George Simion.

Vineri, au fost raportate 6.460 de cazuri de COVID-19

6.460 de cazuri de COVID-19 au fost confirmate în România în ultimele 24 de ore, potrivit celui mai recent bilanț, în scădere față de joi, când numărul noilor infectări a fost de 7.067. La terapie intensivă sunt 1.299 de pacienți, un nou record.

De asemenea, au fost înregistrate 168 de decese în rândul pacienților infectați cu noul coronavirus, de la ultimul bilanț.

Ultimele stiri

  • UPDATE. Scandal! Florin Roman, bătut de Dan Vîlceanu, în Parlament!/ Ciucă, prima reacție
  • Câți bani câștigă un influencer în România/„Să postezi cât de mult poți, ca și cum ar fi un job”
  • S-a aflat! Orașul din România considerat de străini cea mai ieftină destinație din Europa ce merită vizitată. Ce nume mai apar în top
  • Gabriela Firea: Construim Spitalul Metropolitan, după câștigarea alegerilor pentru Primăria Generală
  • S-a făcut o analiză a prețurilor! Coșul obișnuit de produse, mai ieftin în supermarketurile grecești decât în România
  • Caz cutremurător în Mehedinți: un profesor și un paznic al DGASPC, reținuți după ce ar fi abuzat mai mulți copii
  • Circulație îngreunată la metrou, pe Magistrala 2. Ce s-a întâmplat
  • Comunicat de presă S.C. FLEXIBIL S.RL (4)
  • Comunicat de presă S.C. FLEXIBIL SRL (3)
  • Comunicat de presă S.C. FLEXIBIL SRL (2)
  • Exit mobile version