AcasăPoliticaReacție incredibilă a liderului AUR! George Simion, declarații care îți vor schimba...

Reacție incredibilă a liderului AUR! George Simion, declarații care îți vor schimba părerea despre el!

George-Simon George Simion, de la AUR, UIMEŞTE din nou: face un anunţ periculos, în plină pandemie!

Co-fondatorul surprizei de la alegerile parlamentare a dezvăluit că și-a făcut testul PCR și acesta a arătat că este infectat cu noul coronavirus. Acesta spune că nu avea niciun simptom și că totul nu este decât o industrie.

Am făcut un asemenea test PCR la Timișoara. Am iesit pozitiv la coronavirus. Nu aveam niciun simptom. E o industrie„, a spus George Simion. Aşadar, Simion se înscrie în rândul coronascepticilor.

George Simion vrea alegeri anticipate

Noi le-am promis oamenilor să nu facem coalitie de guvernare cu actualele partide guvernamentale. Avem timp să creștem. S-ar putea să avem alegeri anticipate. Nu așteptăm până în 2024 să-l dăm jos pe Iohannis pt că națiunea română are nevoie de președinte acum, nu în 2024„, a spus liderul AUR.

Pentru ce militează AUR?

Noi avem mandat de la alegători să nu facem coaliție, nici cu stânga, nici dreapta. Dar avem proiecte pe care le vom discuta cu fiecare forță politică în parte. Am văzut că nu avem voie să colindăm, am inteles că avem voie să tăiem porcul. Vom lupta pt ce am spus în campania electorală. Și pt ca micul producător să fie promovat.

Suntem o țară bogată. Resursele noastre naturale trebuie folosite în interesul României. E normal ca noi sa fim stăpâni la noi acasă. Noi nu mai avem voie să creștem fructele și legumele noastre pe pământ românesc„, a mai zis George Simion.

Vineri, au fost raportate 6.460 de cazuri de COVID-19

6.460 de cazuri de COVID-19 au fost confirmate în România în ultimele 24 de ore, potrivit celui mai recent bilanț, în scădere față de joi, când numărul noilor infectări a fost de 7.067. La terapie intensivă sunt 1.299 de pacienți, un nou record.

De asemenea, au fost înregistrate 168 de decese în rândul pacienților infectați cu noul coronavirus, de la ultimul bilanț.

author avatar
Andrei Ștefan
1.211 afisari

5 COMENTARII

  1. teste;le pcr decteaza virusurile de tip corona nu neaparat covid si alea cu eroare de peste mult la suta de a fi credibile ca doar a spus o inventatorul acestui test de tip pcr intradevar!!!!!

  2. Nici tu nu ai curaj sa spui adevarul pana la capat ,anume ca pandemia coronavirus este o inscenare ordinara creata sa sclavizeze popoare fara creier precum romaniiDaca si tu ai inceput cu d-astea muta-te la PSD,PNL sau USR.Nu te gandi prea mult,sunt acelasi rahat.

  3. Pai pe asta se bazeaza arma biologica pe asomptimatism. Sa fii fara sa stii teroristul a tot ce iubesti.

  4. Vrem alegeri anticipate, sa scapam de ciuma galbena, care a napadit societatea romanesca
    Vrem alegeri anticipate !!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger