AcasăPoliticaGeorge Simion, de la AUR, s-a întâlnit azi cu Vlad Voiculescu, apoi...

George Simion, de la AUR, s-a întâlnit azi cu Vlad Voiculescu, apoi a făcut anunţul-ŞOC: „Trebuie Stare de Urgenţă!”

george simionGeorge Simion, de la AUR, s-a întâlnit azi cu Vlad Voiculescu, apoi a făcut anunţul-ŞOC: "Trebuie Stare de Urgenţă!"

George Simion, liderul partidului AUR, s-a întâlnit azi cu ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, după ce i-a cerut acestuia demisia, ca urmare a tragediei de la Institutul Matei Balş.

Se întoarce Starea de Urgenţă?

Despre ce au discutat cei doi? Despre condiţiile precare din sistemul de sănătate şi despre vinovaţii dramei de la Balş. La ieşire, George Simion a reiterat ideea că Voiculescu ar trebui să demisioneze.

Sunt într-o stare de șoc! Nu-mi vine să cred că un minister al Sănătății poate să arate în halul în care l-am văzut eu. Cum arată sediul ministerului arată și spitalele.

I-am spus lui Vlad Voiculescu că trebuie să își dea demisia. AUR renunță la banii de la finanțarea partidelor, aproape 4 milioane de euro, și îi oferă pentru construcția unui spital, anul acesta.

Se poate face, trebuie doar modificată legea. Îi cer premierului Cîțu să dea OUG pentru modificarea legii partidelor politice.

Suntem într-o situație de urgență! Acum trebuie declarată starea de urgență. Cerem ca ministerul Apărării să ofere generatoare către spitale pentru că este un surplus de energie electrică consumată în acestă perioadă și este nevoie de o sursă externă de alimentare.

Am cerut ca în 14 zile să fie luate măsuri concrete pentru depolitizarea conducerii spitalelor.

Noi o să votăm o moțiune simplă împotriva lui Voiculescu, dacă nu își asumă anumite termene. Dă-ți demisia, dacă nu poți! El e mult mai orientat spre fondurile europene. Din experiența noastră, durează până le iei.

Oameni buni, români, treziți-vă, pentru că murim în spitale”, a spus George Simion.

AUR a organizat un protest, sâmbătă seară

Aproximativ 200 de persoane au participat, sâmbătă seară, la un marş de protest organizat de Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor pe traseul Ministerul Sănătăţii – Institutul Matei Balş, în legătură cu incendiul în urma căruia până ieri, muriseră șapte persoane, a relatat Agerpres.

Protestarii au avut steaguri şi vuvuzele, și au scandat „Demisia!”, „Jos Guvernul!”, „Ruşine să vă fie!” sau „Ieşiţi din casă, dacă vă pasă!” şi i-au cerut demisia ministrului Vlad Voiculescu.

author avatar
Andrei Ștefan
1.017 afisari

5 COMENTARII

  1. Si din toti incompetentii de acolo se cere doar un cap: Arafat.
    Tocmai ala care impiedica marea privatizare medicala(a se citi sa mai luam si noi ceva)…ramane ca Vladut sa managerieze Fondul ala gras de investitii medicale…Cat de prosti sunt unii…

  2. Stare de urgență pentru a scoate paturile de hotel din camerele de gardă .
    Daca personalul medical este treaz în serviciul de gardă nu se mai ard bolnavii .

  3. simion dupa ce in progr. AUR are ,,statu minimal” atit de drag lui băsescu,(adica statu sa vinda tot sa nu mai aibe nimic in posesie) acu tot glogozeniile lu bășinescu le sloboade-n public! Stare de urgență! Adica ce? sa ne inchida ăștia-n case iar cu lunile!!!? Bă ești nebun!!??

    • @ Anonim NU e doar nebun, e si prost. Problema nu e ca ai nevoie de generatoarele Armatei, reteaua publica poate furniza suficienta energie. Problema este a retelelor electrice interioare, proiectate pentru puteri instalate de acum 50-60 de ani , suprasolicitate, care nu mai fac fata nevoilor actuale.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger