AcasăPoliticaGeorge Simion, de la AUR, are o veste proastă pentru părinţi şi...

George Simion, de la AUR, are o veste proastă pentru părinţi şi copii: „Trebuie să schimbăm din temelii învăţământul”

George SimionGeorge Simion, de la AUR, are o veste proastă pentru părinţi şi copii: "Trebuie să schimbăm din temelii învăţământul"

Liderul AUR George Simion a acuzat modul în care sunt numiţi inspectorii şcolari, dar şi directorii instituţiilor de învăţământ: şi anume, politic.

Noul parlamentar notează că soarta generațiilor viitoare nu interesează pe nimeni, iar cei de la guvernare sunt interesați doar de ciolan.

Un director ar fi fost schimbat din cauză că făcea parte din AUR

Apartenența la un partid sau altul nu ar trebui să fie un criteriu de performanță, dar e vorba de meritocrația politică”, a spus liderul AUR, George Simion, care, apoi, a exemplificat cu o situație din județul Mureș unde un director de grădiniță cu experiență a fot schimbat doar pentru că era membru AUR.

„În tot județul Mureș se instalează directori de la PNL și de la UDMR. Trebuie să schimbăm din temelii modul cum funcționează administrația publică, mai ales când vorbim de învățământ. În aceste zile directorii de școli sunt schimbați politic.

În timpul campaniei electorale 75% din inspectoratele școlare erau goale pentru că inspectorii erau pe teren.

Nu mai putem perpetua acest model. Ori se desființează inspectoratele școlare, ori se dă concurs pentru toate posturile de director. Concurs real, nu ce am văzut până acum„, a precizat George Simion la postul Antena 3.

Acuze grave la adresa PNL

Domnul ministru Câmpeanu se face că nu știe, dar PNL trage sfori în teritoriu, și-au împărțit toate posturile. Fiecare filială județeană a primit ca să tacă din gură, să meargă guvernarea cum trebuie.

Nu este normal. Cine poate conduce această țară?, pentru că suntem însețați de politruci„, a dezvăluit George Simion, de la AUR.

author avatar
Andrei Ștefan
921 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger