AcasăPoliticaGeorge Simion, curaj fără finalizare

George Simion, curaj fără finalizare

AUR se deschide. Vorbește despre ce vrea să facă. A prins momentul prielnic și a tras. Foc de voie, dar cu țintă precisă. Și chiar a nimerit.

George Simion, liderul AUR și-a precizat poziția. Vrea suspendarea lui Klaus Iohannis. Nu îl consideră președinte pe acesta. A încălcat de prea multe ori Constituția pentru a mai rămâne la Cotroceni. Punct ochit, punct lovit. S-a arătat surprins de faptul că PSD, cel mai mare partid de opoziție, nu a avut asemenea inițiativă. Și aici a marcat. PSD a avut o reacție bălmăjită și fricoasă, de parcă ar fi fost prins la furat de pepeni. De fapt, a fost o replică care se putea exprima, la fel de simplu, și prin onomatopee. Plescăielile din limbă ale lui Grindeanu se amestecau cu gâfâielile provocate de neputință. Nu a putut explica de ce social democrații nu au cerut suspendarea lui Iohannis. Pe ăsta îl voia Ciolacu premier? Îhî! Interesant.

Curajul lui George Simion nu trebuie minimalizat. Din toată șleahta politică a fost singurul care a apucat taurul de coarne. De la Dragnea încoace nimeni nu a mai deschis subiectul. Ponta s-a ferit ca dracul de tămâie, Tăriceanu cădelnița despre valul de nemulțumiri care s-ar isca prin cancelariile europene, iar Viorica Dăncilă prefera alte teme de dialog. Simion a spus că dacă, în cel mult trei săptămâni, PSD nu va lua inițiativa suspendării, atunci AUR îi va asuma acțiunea. Rău nu sună, numai că s-ar putea să rămână fără finalitate. Pentru a declanșa procedurile e nevoie de un mare număr de voturi. Liberalii se vor împotrivi, UDMR nu se bagă dacă nu câștigă ceva, USR PLUS va spune pas, după care va impune niște condiții care nu se vor putea respecta. Iar PSD să nu ne mire dacă se va opune și el, căci Ciolacu a știut în permanență să fie amabil cu Iohannis, invocând ba inoportunitatea, ba un gest „prea brusc”, ba pandemia. Cu cine va face George Simion majoritate pentru inițiativa lui? Cu independenții? Cu minoritățile? Sunt băieți buni, dar cine decontează? AUR are de partea lui strada, dar ignoră că e nevoie de multă „stradă” pentru a ieși la liman. Și mai uită și că, presimțind pericolul, Iohannis și-a adus cel mai bun executant la Palatul Victoria.

author avatar
Valentin Boeru
3.956 afisari

26 COMENTARII

    • Hauleo , Evgheni , asta nu e Tacheeeee , e Valica Boierosssssu Sputnikosssssu , sa moara Zambiliccccca mea cracanata …..!

    • Te pomenesti ca rusii au monopol pe nationalism iar noi romanii nu mai suntem in stare sa fim patrioti!

  1. Pandemia face victime , de la 4,5 milioane ce votau cu PSD pe timpul lui Nastase , au votat 1,5 milioane , 3 milioane au stat la cutie , s-au pierdut pe drum , au disparut pe cale naturala sau n-au votat in semn de protest si lehamite . PSD a avut cu 200.000 de votanti mai mult ca PNL , chiar daca , la o prezenta scazuta la vot , era favorizat . CE S-AR FI INTAMPLAT DACA PSD AR FI FOST LA GUVERNARE IN 2020 ? Lumea , scarbita , ar fi maturat cu ei pe jos , dispareau definitiv din politica . Nu ratati sa cititi ce spune Pavelescu in AK-24 , AZI , 9 -12-2020 , articol de Ioana Hurdea ” PAVELESCU ANUNTA DISPARITIA LUI MARCEL CIOLACU : ” ADIO , CIOLACU , ADIO , MARCEL ! PESTE 4 ANI NU VETI MAI EXISTA ” ” Veti incerca salvarea in vreo modificare de denumire si sigla . Degeaba . Va mirati abia acum ca NU VETI MAI FI NIMIC , nici Presedinte la Camera , nici la Senat , nici sefi pe la comisii , nici invitati pe la televiziuni . PRAF . De maine-poimaine , dle Presedinte Marcel Ciolacu veti fi Marcel , MARCEL DE LA BUZAU . Iar dle Sorin Grindeanu , SORINEL DE LA TIMISOARA , cum ti-am spus la ultima intalnire , cand incercam sa te fac mai destept ! Impreuna cu PAUL DE LA SLATINA . ATI BAGAT IN ACESTE ALEGERI 150 DE MILIOANE DE EURO , V-ATI ADUS STRATEGI , A T I C U M P A R A T P R E S A , ATI AVUT MII DE CONSILIERI SI PRIMARI , ZECI DE MII DE ANGAJATI LA PARTID . UNDE SUNT REZULTATELE ? ”Ce inseamna pentru AUR , formatiunea extremista a suporterilor ultrasi , galerii de fotbal , penticostali , saraci cu duhul , capsunari , sparanghelisti si atat de rari cu studii liceale , 9 % din totalul de 31 % participare la vot ? Cumparati popcorn , asezati-va comod in fotoliu si nu pierdeti spectacolul oferit de madam Soso cand isi pune poalele in cap . Asta ati vrut , asta va ofera , CIRC , si , daca n-aveti paine , va promite cozonac ! P.S : IN CREIERII BOLNAVI AI UNOR ZIARICI MIROASE A INCINS SI A PRAF DE PUSCA , N-AR DERANJA PE NIMENI IMPLOZIA SI EFECTUL LETAL !

    • Bai idiotule care scrii sa nu adormi. Daca ar fi fost pesede acum in pandemie alta ar fi fost situatia. Tu sa maturi pe jos cu liberalii hoti si infecti si chiar cu tine . Liberalii au pus politia sa bata tineretul pe strada , in spitale nu sunt medicamente pentru tratamentul oamenilor bolnavi de covid. In farmacii nu sunt medicamente, se scumpesc alimentele iar salariile si pensiile raman aceleasi. Sa te duci dracului cu criminalul Iohannis si libetalii imputiti.

      • Idioata e mamuku , aia de a fatat un capcaun in sant la Tiraspol , capcaun ce haleste kkt la cantatul de aur al cocosilor ( ora 4:02:20 ) . Ma duc incetisor dracului , ma cheama ordonanta tatuka Stalin , stie ca sunt cel mai profesionist imputit mancurt in executat matanii cu fruntea la buric !

        • Kostea Sugiuk Tiraspol , dihorule mancurt mancator de kkt , bagi la mat de la ora 4 dimineata , gurmandule ?

    • Bravo lui , e de-al nostru , are priza la noi , in Transnistria , ii trimitem bezele si poate se indura sa ne trimita niste lazi cu borcane de stevie . Un muah tandru la ochiul maron . Spasivo y Slva . Kak zakalialasi stahl !

  2. mandru de WC-ul din spatele curtii..il donez catre AUR si ma fac si membru de partid ! Uraaaaaaa !

    • muta-te atunci in alte parti, unde e la fel ori mai rau; nu stii decat sa critici pe ai tai , iar pe straini deloc?

  3. Incep sa apara dezvaluiri in presa si la televiziuni , Ghita , fugarul roman aciuat in Serbia, cel caruia FBI i-a ridicat toata documentatia de la Assesoft , A SPONZORIZAT CU MARI SUME DE BANI PARTIDUL AUR SI A FOST IMPLICAT IN PROPAGANDA PE NET PENTRU FRAIERII CARE AU PUS BOTUL ! Boby Paunescu are si el patima AURului , chiar si tovarashul Mircia Chelaru adora saitrocul …..Nea Calin Georgescu e trezorierul …..

  4. Nu prea stiu cum e cu AUR dar mi placut cum ia luat apararea la arbitri pe noi ne fac tigani toti si nu e dicriminare si negru e discriminare stiu ca traiesc intr o tara unde discriminare e la ea acasa

    • Sunt tot Kostea Sugiuk Tiraspol , io am postat la 0:31:13 , ma dau nestiutor desi traiesc intr-un zoopark de pe malul stang al Nistrului unde discriminarea e la ea acasa , iau mereu suturi in cur de la navetistii de Rabnita cand ies in fustita rosie mini si cu peruca violet din boschetii din spatele garii Tiraspol !

  5. Poate, intr-un PS acolo, spui si tu de ce dracu tot închizi forumul ?
    Altfel concluzia ta finala este greșita, executantul nu-i (mă)Ciucă ci cîț adica mult da’ mult mai rău !

  6. Bai vandutilor, acesta este partid de patrioti. Nicio tara normala nu este condusa de minoritari!

  7. Romanii treziti-va , Romania este pe cale sa fie data pe mana unor tradatori de tara in frunte cu Iohanis si acolitii sai de la aceste grupari neromanesti PNL, USR , UDMR , mercenari ai unor forte externe obscure cu interese antiromanesti, dupa cum s-a vazut in cei 6 ani de cand este in functie Iohanis a sabotat pe fata Romania , a platit pe nimic miliarde de euro stapanilor lui externi cu interese antiromanesti indatorand numai in ultimul an tara cu peste 20 miliarde de euro in timp ce nu a investit nimic in sistenul sanitar in conditiile in care roamnii mor cu zile in spitale din cauza lipsei echipamentelor medicale !!!!!
    Si ATENTIE ACUM PENTRU A -SI FACE MAJORITATEA LUI PARLAMENTARA CE SA-I APROBE ACESTE FURACIUNI , TRATEAZA CU UDMR SI OFERTELE TERITORIALE CE VREA SA LE ACORDE IOHANIS CELOR DE LA UDMR !!!!!!

    • Gorekostea , lasa gargara cu diaree de stevie , nu face nimeni oferte teritoriale , doar tie ti-a dat Raionul Tiraspol garantie pentru livrarea a inca unei cisterne cu kkt . Sa te saturi , dihorule !

  8. AK-24 , azi , 10 decembrie 2020 , articol de Ioana Hurdea : ” LIDERII AUR AU MINTIT . MILIONARUL BOBBBY PAUNESCU , PREZENT ALATURI DE EI INCA DE LA INCEPUTURI : „ LUPTAM PENTRU ACEEASI IDEE ”.

  9. Nea’ Boeru!! CUM LE STII TU PE TOATE !!! ASA AI ZIS SI INAINTE DE ALEGERI,……Presa nu i-a luat interviu,televiziunile nu l-au cheamat ,deci lumea nu o sa-l cunoasca si nu o sa aiba nici o sansa sa intre in parlament….Eiiii !Uite ca socoteala voastra a ziaristilor( Chiar sunteti ziaristi?! ) s-a dovedit a fi proasta ,iar acum faceti pe mironositele:,,- A aparut din neant !!” , ,,A zburat pe sub radar” …Macar sa nu fi spus nimic si tot era ceva dar sunteti plini de minciuni si tupeu.Asa ca analiza ta atotstiutoare este doar o speranta .O speranta ca lucrurile nu se vor schimba iar voi o sa primiti in continuare subventii.Ca o sa preluati stiri de pe net si o sa le trantiti titluri ca :bomba,de necrezut ,romanii au ramas blocati ,incendiara …..dar cu un continut banal sterp si nu o data cu greseli de exprimare de crezi ca e facut de Google Translate si o sa traiti bine merci ,o dolce vita far niente.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger