AcasăPoliticaGeorge Simion aruncă BOMBA: "Guvernul e PA!

George Simion aruncă BOMBA: „Guvernul e PA!

george-simionGeorge Simion aruncă BOMBA: "Guvernul e PA!"

Curtea Constituțională a admis în unanimitate sesizarea guvernului și a constatat că există un conflict juridic între Parlament şi Guvern, potrivit unui comunicat de presă. Pe de altă parte, însă, pentru că Parlamentul nu a dezbatătut moțiunea de cenzură, CCR cere Parlamentului să dezbată și să voteze moțiunea depusă.

Parlamentul trebuia să își îndeplinească obligația constituțională de a dezbate moțiunea de cenzură, mai precizează CCR.

George Simion anticipează căderea Guvernului

Copreședintele AUR, George Simion, anticipează căderea Guvernului după decizia CCR.

Cum era normal, moțiunea noastră își urmează cursul firesc. Sâmbătă cu toții la Universitate, luni e PA! În orice variantă, guvernul cade prin votul nostru luni în Parlament.

Nu trebuia așteptat 3 săptămâni pentru asta. Urmează alegeri anticipate dacă se țin și ceilalti de cuvant”, a punctat George Simion, pe pagina sa de Facebook.

Şi PSD a depus moţiune

Partidul Social Democrat a depus, marți, o moțiune de cenzură semnată de 157 de parlamentari PSD.

Moțiunea are titlul „Stop sărăciei, scumpirilor și penalilor! Jos Guvernul Cîțu!”. Potrivit informațiilor din USR PLUS, parlamentarii partidului vor vota orice moțiune va ajunge la vot.

Invit colegii mei de la USR PLUS și AUR să vină să voteze această moțiune. Propunem un calendar strâns: joi citirea moțiunii și luni vot pentru ca Guvernul Cîțu să plece cât mai repede. Nu mai are rost să ne ascundem după o moțiune neconstituțională”, a declarat președintele PSD Marcel Ciolacu.

author avatar
Andrei Ștefan
425 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu va cade guvernu căci ciolacu are subordonare la sassu din deal pe linie politică. ciolacu va susține guvernu cîțu pînă-n 2024. Apoi daca mai intra-n parlament și după 2024 va sta drepți in fața PnL.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger