AcasăPoliticaGeorge Simion anunță scor istoric pentru AUR: "O să-i mâncăm!"

George Simion anunță scor istoric pentru AUR: „O să-i mâncăm!”

George Simion anunță scor istoric pentru AUR: "O să-i mâncăm!"George Simion anunță scor istoric pentru AUR: "O să-i mâncăm!"

Liderul AUR, George Simion anunță că partidul pe care îl conduce a obținut 20 de procente la alegerile de duminică, 9 iunie.

Noi vă salutăm, de la sediul AUR. E o zi istorcă. E începutul sfârșitului pentru sistemul corupt. O să vină niște rezultate cu noi pe la 15%. 

Suntem la peste 20 %, și la europarlamentare, și la scorul politic. Este o minciună și o manipulare ce se anunță acum. Rămâne să vedem zilele următoare”, a declarat George Simion.

Simion susține că a văzut ”comportamente Staliniste și Putiniste” în campania electorală din acest an

Am văzut comportamente Staliniste demne de Rusia lui Putin și a lui Lucașenko, suntem aici și suntem la un pas de un scor istoric. Dublăm rezultatul din 2020 și aproape 2 milioane de oameni au ales să ne susțină și suntem a doua putere politică a țării cu toate că ne-au lovit din toate părțile și s-au comasat.

Ei se află pe nisip mișcător și știu că românii nu au uitat cum au fost tratați în timpul pandemiei, iar economiile românilor de o viață au fost distruse peste noapte.

Au venit exit poll-urile veninoase doar că noi vom lua mult mai mult decât ei vor prezenta că am luat. Cât a luat Alianța Comasată? 54%? Ce v-am spus?”, a mai declarat George Simion

author avatar
Mihail Ioan