AcasăPoliticaGeorge Simion anunţă deja alegerile anticipate. BOMBĂ! Care este publicul "ţintă" al...

George Simion anunţă deja alegerile anticipate. BOMBĂ! Care este publicul „ţintă” al celor de la AUR

simion georgeGeorge Simion anunţă deja alegerile anticipate. BOMBĂ! Care este publicul "ţintă" al celor de la AUR

Partidul AUR jubilează. Criza politică pare pe gustul lor, iar liderii acestei formaţiuni fac tot ce le stă în putere pentru a întreţine instabilitatea de pe scena politică şi din societate. Tocmai de aceea, preferă alegerile anticipate.

Le dăm palpitații partidelor sistemului! Da, hai la anticipate, mulți etnici maghiari vor pune ștampila pe AUR!”, a spus pe Facebook George Simion.

Hunor, semnal de alarmă cu privire la AUR

Kelemen Hunor a spus că AUR ar avea un rezultat bun în cazul alegerilor anticipate. „Anticipatele nu rezolvă nimic, vom avea un PSD la 40% și un AUR sărit mult peste ceea ce e bine pentru România”, afirmă liderul UDMR.

PSD, USR și AUR au anunțat că nu vor vota guvernul minoritar propus de Nicolae Ciucă. Potrivit unor surse, în cazul în care guvernul va pica și președintele Klaus Iohannis va convoca din nou partidele la consultări, social-democrații vor merge de data aceasta cu o propunere de premier.

PSD vrea un guvern tehnocrat, care să rămână la Palatul Victoria până la primăvară, timp în care să fie pregătite alegerile anticipate. Social-democraţii au 157 de voturi în Parlament.

Orban crede în anticipate

Ludovic Orban a declarat că nu e exclus să se ajungă la alegeri anticipate dacă președintele Klaus Iohannis se încăpățânează să desemneze premieri care nu pot forma o majoritate.

Dacă chiriașul de la Cotroceni se încăpățânează în a impune un guvern care nu are majoritate parlamentară, eu vă spun că pentru prima oară în România sunt posibile alegerile anticipate.

Contextul politic parlamentar e de asemenea natură încât trei partide sunt în situația de a-și dori anticipatele.

Până la urmă ele sunt soluția dacă președintele se încăpățânează să nu țină cont de nevoia ca un premier desemnat să aibă capacitatea de a forma majoritate parlamentară”, a declarat Ludovic Orban.

author avatar
Andrei Ștefan
835 afisari

5 COMENTARII

  1. PSD dar și AUR VOR ,,tehnocrati” care sa nu raspunda in fața românilor pt. ce distrugeri și vînzari de țară vor face! tehnocăcații nefiind aleși de popor nu raspund in fața românilor pt răul ce-l fac. Majoritatea ,,tehnocracănaților” fiind agenți externi. Amintiți-vă ce dezastre a facut guv.cioloș sprijinit in parlament de PSD Dragnea la ordinu sassului cit a fost la putere doi ani!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger