AcasăPoliticaGeorge Simion anunță că deputatul Titi Stoica va fi exclus din AUR:...

George Simion anunță că deputatul Titi Stoica va fi exclus din AUR: „Știam de problema pe care o are și a recidivat”

sursa foto: Facebook/George Simion

Deputatul acuzat că a sunat, recent, în toiul nopții, mai mulți parlamentari PSD și i-ar fi înjurat va fi dat afară din AUR. A anunțat-o chiar liderul partidului, George Simion, la un post de televiziune.

Șeful formațiunii politice din care face parte Ciprian Titi Stoica dă de înțeles că în cazul acestuia nu mai există o a doua șansă, după această abatere, drept urmare îl paște excluderea din rândurile AUR.

Simion: „Omul ăsta are o problemă cu alcoolul”

Simion susține că deputatul AUR implicat în recentul scandal ar avea o problemă cu băutura. „Omul ăsta are o problemă cu alcoolul. E un păcat, beția e un păcat. Suntem un partid creștin! Știam de problema pe care o are și a recidivat. Mulți români au această patimă. Nu face cinste acest lucru nici partidului nostru, nici Parlamentului României.

După cum nici mulți dintre cei de la PSD și PNL nu fac cinste Parlamentului României. O să îl excludem din rândurile noastre pentru această abatere. Cred că trebuie să fim intransigenți dacă vrem să curățăm Parlamentul. Și noi alegem de fiecare dată să curățăm”, a declarat George Simion, miercuri seară, citat de romaniatv.net.

Şoldan: Îl somez public să vină la tribuna Parlamentului şi să îşi ceară scuze

Reacția lui George Simion a venit la câteva ore după ce deputatul PSD Gheorghe Şoldan a susținut, în plenul Camerei Deputaţilor, că parlamentarul AUR Ciprian Titi Stoica a sunat mai mulţi colegi din grupul PSD, după ora unu noaptea, şi i-a fi înjurat.

„Aseară, un coleg al nostru din Parlament, domnul Ciprian Titi Stoica, un coleg de la AUR, a sunat mai mulţi colegi din grupul PSD, foarte târziu, după ora unu noaptea şi a început să ne înjure, să ne ameninţe, să ne adreseze tot felul de injurii. La primul apel l-am atenţionat pe domnul Ciprian Titi Stoica că urmează să îl înregistrez, dar domnul Titi Stoica a continuat şi pentru asta aş vrea să îl somez public, fiindcă un asemenea limbaj şi comportament nu este demn de un parlamentar al României şi îl somez public pe domnul Ciprian Titi Stoica să vină la tribuna Parlamentului şi să îşi ceară scuze”, a afirmat Gheorghe Şoldan, în plenul Camerei Deputaţilor.

author avatar
Andrei Coman
495 afisari

12 COMENTARII

  1. Căci in vino veritas, zice din bătrâni un glas! Au primit după merit! Dacă i-ar suna toți românii, cam ce le-ar spune?? Ipocriți, slugi cu aere/fițe de vedetă! La muncă cu paraziții!!!

    • EXCREMENTELE ZIARE.COM SUNT RUSINEA PRESEI ROMANESTI . ANALFABETISMUL SI PROSTIA PE SITEUL ZIARE.COM ESTE INDUBITABIL LA APOGEU DEJECTIILE UMANE CE AU AJUNS SA SE CREADA JURNALISTI NU ESTE ZI IN CARE SA NU LINGA IN KOOR CLASA POLITICA SI SA ELOGIEZE BUNASTAREA ROMANILOR DATORITA CONDUCATORULUI SUPREM ZIARUL „SCANTEIA” DE PE TIMPUL LUI CEAUSESCU ERAU MICI DILETANTI PE LANGA SCARBELE ACTUALE DE PE ZIARE.COM CE IN PLUS IMPUN CENZURA SI DICTATURA

      EXCREMENTELE ZIARE.COM SUNT RUSINEA PRESEI ROMANESTI . ANALFABETISMUL SI PROSTIA PE SITEUL ZIARE.COM ESTE INDUBITABIL LA APOGEU

      DEJECTIILE UMANE CE AU AJUNS SA SE CREADA JURNALISTI

      NU ESTE ZI IN CARE SA NU LINGA IN KOOR CLASA POLITICA SI SA ELOGIEZE BUNASTAREA ROMANILOR DATORITA CONDUCATORULUI SUPREM

      ZIARUL „SCANTEIA” DE PE TIMPUL LUI CEAUSESCU ERAU MICI DILETANTI PE LANGA SCARBELE ACTUALE DE PE ZIARE.COM CE IN PLUS IMPUN CENZURA SI DICTATURA

  2. S- tina tot asa. Sa scapam tara de lichele, derbedei si alte gunoaie care, dupa 89 s-au infiltrat prin toate partidele si institutiile tarii!

  3. @ La George Simion ăsta, se observă, ”mâna de formator de capioni”, a lu’ Gheorghe Becali, ?

  4. SIMIOANE , A AJUNS SI LA TINE CA AMBASADOAREA SUA KAVALEC ESTE IMPOTRIVA PRESCRIPTIEI, SA SCAPE GOLANII CARE PRADUIESC TARA DE PUSCARIE ? NU STII NIMIC , DE CE TACI , ESTI DE ACORD CU DOSARELE CARE PUTREZESC IN SERTARE ?

  5. Betia nu e un pacat. Betia repetitiva da. Alcoolismul e insa o boala.

  6. Daca nu o face Titi multumim Titi pana la urma ii injuram noi. Deci el a luat-o pe scurtatura.

  7. Mulțumim din suflet Titi ca existi! Ești eroul viu al acestui neam. Sacrificiul tau inseamna mult pt tara iar onoarea ta inaltatoare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger