AcasăPoliticaGeorge Simion AMENINȚĂ parlamentarii: „O să filmez prin birouri, o să filmez...

George Simion AMENINȚĂ parlamentarii: „O să filmez prin birouri, o să filmez TOT!” – VIDEO

George Simion AMENINȚĂ parlamentarii: „O să filmez prin birouri, o să filmez TOT!” - VIDEO

Schimbările la regulamentul Camerei Deputaților propus a fi adoptate ca urmare a incidentului de zilele trecute, de la dezbaterea moțiunii împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, când George Simion s-a dus la tribuna unde se afla oficialul guvernamental și l-a luat de gât, cei doi având un schimb de replici, îl nemulțumesc pe co-președintele AUR.

Mai ales partea cu inițiativa privind interzicerea live-urilor pe rețelele de socializare, din Parlament. „O să filmez şedinţele de comisii. E mult de văzut. O să filmez şi mai mult după ce se adoptă regulamentul. O să filmez prin birouri, se întâmplă lucruri interesante acolo”, susține George Simion.

După incidentul din Parlament, ministrul Virgil Popescu a anunțat că va depune o plângere penală la adresa deputatului George Simion.

Virgil Popescu: „Nu voi alimenta ura cu ură! Dar cred că liderul AUR trebuie să fie sancționat”

Luni seară, la câteva ore de la scandalul din Parlament, ministrul Energiei transmisese următorul mesaj, pe Facebook:

„Comportamentul agresiv pe care l-a avut astăzi liderul AUR George Simion la adresa mea nu are nicio scuză. Vorbim de o formă de violență manifestată în Parlamentul României, la adresa unui ministru. Dar nu contează atât de mult dacă sunt ministru. Vorbim aici de manifestări de violență verbală la adresa altui om, de instigare la ură, la nesupunere, la un comportament irațional. Iar faptul că își legitimează aceste porniri ”barbare” prin suportul cetățenilor, mi se pare un gest abject și o amenințare, pe care nu putem să o trecem ușor cu vederea. Există numeroase episoade similare în istorie, care s-au finalizat în adevărate traume, care au repercusiuni și în zilele noastre. Nu cred că vrem să alimentăm, prin nepăsare, un astfel de comportament.

Îmi pare rău că s-a întâmplat așa ceva. Credeam că liderul AUR, care spune despre el că este o persoană citită și educată, să își aducă aminte măcar de buna creștere, de buna cuviință, de ceea ce îl învață preoții și oamenii de bine. Acest spectacol grotesc, pe care l-a pus în scenă astăzi, la adresa mea nu are cum să aibă ceva pozitiv. Nu voi alimenta ura cu ură! Dar cred că liderul AUR trebuie să fie sancționat pentru ceea ce a făcut astăzi. De aceea anunț că voi depune plângere penală. Cred că ne dorim cu toții o societate civilizată, în care aleșii din Parlament să nu aibă ieșiri cu tentă violentă!”, a scris Popescu.

author avatar
Andrei Coman
209 afisari

1 COMENTARIU

  1. incet incet , de fapt cam repede , vine si dictatura militara a lui ciuca , amestecata cu cea medicala . s-a ajuns asa departe cu exagerarile , incat daca pui mana pe umarul cuiva , inseamna bataie . se vrea o generatie de roboti ascultatori , care sa stea in case , sa se multumeasca cu ce le da smecherii cand vor si ce vor .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger