AcasăPoliticaGeorge Simion a explicat de ce tatăl său a căzut în patima...

George Simion a explicat de ce tatăl său a căzut în patima băuturii. Legătura cu francezii de la BRD

George Simion a explicat de ce tatăl său a căzut în patima băuturii. Legătura cu francezii de la BRD

Cuplul George Simion – Ilinca Simion continuă să captiveze atenția opiniei publice. George Simion a făcut dezvăluiri interesante despre viața sa de familie.

Invitat la România TV, liderul AUR a acuzat că unele persoane au interes să-l discrediteze și a dat noi informații despre familia iubitei sale.

Simion se laudă că e transparent

Simion a declarat că are informaţii conform cărora unele persoane ar fi făcut tot posibilul pentru a-i strica nunta şi pentru a-i atribui fapte de ordin penal.

Au trimis ANAF, care a fost pana si la atelierul romanesc de unde ne-am luat hainele de nunta eu si Ilinca. Dar pe noi nu ne intimideaza chestiile astea, noi suntem bine organizati, totul este transparent, se trece in declaratia de avere, nu avem nicio problema.

Eu cred ca d-asta am succes la oameni, pentru ca sunt transparent, nu am nimic de ascuns, le spun oamenilor tot ce ma intreaba.

S-au aruncat atatea mizerii asupra mea, acum si asupra Ilincai, nu au gasit nimic la Ilinca. Acum care e problema, ca unchiul ei e homosexual? Si eu ce trebuia sa fac, sa-mi gasesc alta mireasa?

Unii oameni au si alte inclinatii, ce sa fac eu, ce treaba am eu cu ce fac oamenii la ei acasa? Acum o sa zica de tata ca e alcolist, ca a dat in patima bauturii, dupa ce a fost concediat.

Asta s-a intamplat dupa ce au venit francezii la BRD si a fost concediat. Ma defineste asta pe mine ca persoana? Chiar asa, am ajuns sa ne luam de unchi, de parinti? Ma bucur ca nu sunt securisti, nomenclaturisti”, a spus Simion.

Platforma naționalistă, construită în jurul AUR

Un număr de 10 partide de opoziție, care s-au reunit la inițiativa Partidului Ecologist Român au creat un grup de lucru pentru constituirea unei platforme politice comune, în jurul AUR. Partidul condus de George Simion este singurul care are o reprezentare parlamentară consistentă.

„Cele 10 partide au stabilit să se reîntâlneacsă în următoarea perioadă pentru a găsi consens în privința denumirii platformei şi pentru a discuta aplicat proiectele comune. Este un moment important care naşte o alternativă politică serioasă pentru români dar şi o lungă colaborare pentru partidele neparlamentare de opoziție”, se arăta într-un comunicat transmis de PER.

 

author avatar
Andrei Ștefan
938 afisari

6 COMENTARII

  1. Aproape ești transparent D.le Simion.
    Mai să adaugi că taică-tău a fost beat și când te- a conceput.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger