AcasăPoliticaGafa lui Marcel Ciolacu în Qatar. Cum a ajuns de la "lecţie"...

Gafa lui Marcel Ciolacu în Qatar. Cum a ajuns de la „lecţie” la „erecţie”

Marcel Ciolacu a făcut o gafă de proporţii în Qatar. În timp ce lăuda grandoarea campionatului mondial de fotbal găzduit de această țară, în loc să spună „lecție”, premierul a spus „erecție”.

Ciolacu a lăudat campionatul mondial de fotbal în timpul unor declarații de presă comune cu șeicul Mohammed bin Abdulrahman bin Jassim Al Thani, prim-ministrul Statului Qatar.

Marcel Ciolacu, despre „erecţie” în Qatar

Premierul a mers în Qatar însoțit de șase miniștri și speră să-i atragă în România pe investitorii din Qatar. Aici, a comis şi gafa.

„Este cea mai frumoasă lecţie pe care aţi predat-o tuturor celor care au avut la început îndoieli în această privinţă. Și este o erecție… o lecție predată prin sport. Însă acest succes a avut în spate multă muncă, dăruire şi investiţii”, a spus premierul. Gafa premierului, la minutul 13:20.

Vrea să atragă investitori

Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar. Pe agenda discuțiilor se află dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de euro.

„Îmi doresc ca România să fie poarta de investiţii a statului Qatar în Uniunea Europeană. În acest sens, am propus realizarea unui task force care să fie operaţionalizat foarte repede, în maximum o lună, în care să fie analizate toate aceste proiecte prioritare.

Avem un plan comun concret, iar toate aceste oportunităţi de investiţii le voi detalia împreună cu miniştrii de resort în cadrul întâlnirii pe care o voi avea cu Fondul Suveran de Investiţii al statului Qatar, unul dintre cele mai solide şi importante la nivel mondial”, a spus Ciolacu.

Ciolacu a purtat discuții despre investiţii majore în infrastructură, energie, agricultură şi alte sectoare economice de interes, precum Portul Constanţa, Aeroportul Internaţional Traian Vuia din Timişoara, Autostrada Comarnic-Braşov şi modernizarea căii ferate Predeal-Braşov.

author avatar
Andrei Ștefan
635 afisari

2 COMENTARII

  1. Trebuie sa fie prosti sa investesti in RO ,toata lumea a pierdut care a investit banii in colhozul UE si in statele unite ale drogatilor SLAVA BRICS

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger