AcasăPoliticaGafă a premierului Ciolacu, la un eveniment la Constanța. Și-a început discursul...

Gafă a premierului Ciolacu, la un eveniment la Constanța. Și-a început discursul cu „onorată instanță” – VIDEO

sursa foto: captură video

Aflat, miercuri, la Constanța, unde a participat la deschiderea evenimentului „DP WORLD-20 de ani de eficiență și inovație în România”, premierul Marcel Ciolacu s-a adresat asistenței cu „onorată instanță”. A realizat rapid eroarea și a corectat exprimarea.

„Mă numesc Marcel”, şi-a început premierul Marcel Ciolacu discursul de la Constanţa.
Api s-a adresat oaspeților la eveniment, doar că în loc să spună „onorată asistenţă”, a rostit în primă fază „onorată instanţă”.

„Excelenţa voastră Sultan Ahmed Bin Sulayem, stimate domnule ministru, Excelenţa voastră domnule ambasador Sultan Mohamed Majed Al Ali, doamnelor şi domnilor, onorată instanţă” – a spus, miercuri, premierul.

Ciolacu a realizat rapid gafa şi a revenit: „…asistenţă, scuzaţi-mă”. Apoi, șeful Guvernului s-a amuzat de situaţie. „E, cred, din ciclul gafelor care se mai fac”, a spus prim-ministrul, râzând.

Ciolacu: Aceste noi terminale vor genera un plus anual de un milion de tone de marfă

„Mă bucur să mă aflu astăzi, alături de dumneavoastră, pentru a inaugura una dintre cele mai importante investiții din portul Constanța. Aceste noi terminale vor genera un plus anual de un milion de tone de marfă. Asta înseamnă miliarde în plus care vor alimenta conturile companiilor ce operează aici, venituri care vor stimula creșterea economică a României.

Acest eveniment marchează și cei 20 de ani de prezență a companiei emirateze DP World în România. Este un moment special de bilanț, dar și o ocazie de a privi spre viitor. Sunt convins că noile proiecte vor aduce beneficii de substanță economiilor noastre și vor facilita inter-conectivitatea la nivel european și internațional”, a mai declarat Marcel Ciolacu, miercuri, 15 mai, în discursul susținut la Constanța.

author avatar
Andrei Coman